2777
2789
عنوان

در باره گربه ها

280 بازدید | 31 پست

لطفا لطفا هر گربه ای رو تو خیابون دیدین بر ندارین ببرین خونه، اگه دیدین همون موقع مامانش نیست پیشش بگیم نیم ساعتم صبر کردی حساب نیست ماماناشون تا چند ساعت در حال شکارن و بعد میان پیششون و چند دلیل دیگه

اولا هم خود گربه افسرده میشه چون تو بیرون بوده و عادت داره، دو مامانش افسرده میشه، گربه ها اسباب بازی نیستن، به جای گرفتن هر گربه ای که تو بیرون به خودش بیشتر خوش میگذره، از کلینیک ها و پانسیون ها گربه به سرپرست بگیریم که مشکلی دارن و نمیتونن درطبیعت باشن، یا نژاد دارند چون نمیتونن بیرون زندگی کنند، یا قبلا خونگی بوده و داره واگذار میشه یا گربه ای تو خیابون میبینی یه چشم نداره میبری درمانش میکنی نگه داری میکنی ازش 

نه به قبلا که گربه آزاری بود نه به الان که دوستی خاله خرسس

بعد گربه بنده خدا رو میگیرن، جند روز بعد میبیننن نمیتونن نگه داری کنن یا واگذاری میکنین یا رها 

عضو رسمی بتمن های سایت ❤️🎀💫   

دقیقا یه روز منم همین رو گفتم ریختن سرم 

سگ و گربه خودشون میتونن شکار کنن نیازی به نگهداری ما ندارن 

بعدم یه دکتر میگفت اینا نباید غذا خشک بخورن چون فشارخون میگیرن مشکلات قلبی پیدا میکنن و... 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دقیقا یه روز منم همین رو گفتم ریختن سرم سگ و گربه خودشون میتونن شکار کنن نیازی به نگهداری ما ندارن ب ...

نه غذا خشک مشکلی نداره، به حیوانات غذا بدیم مشکلی نداره، نگه داری گربه سالم که تو خیابان بوده غلطه، یارو هر گربه ی خوشگلی میبینه برمیداره یا یارو 30 تا گربه داره غلطه

دقیقا زندانی کردن گربه ها تو خونه گناهه اونا حق زندگی و ازادی برابر انسان ها دارن نباید خودخواهی کنی ...

دقیقا شده دوستی خاله خرسه

سلام 

کلا در کل نگهداری حیوانات خیلی مسئولیت داره و از نظر انسانی درست نیست ..

آیا شما حاضرید بچه تون بدن به یک فردی چون دوستش داره ؟اما ما انسان ها از روی خودخواهی حیوانات رو برلی سرگرمی برای با کلاس نشوندادن خودمون یا  رهایی از افسردگی و مشکلات برای هرچیزی که به ذهنمون میرسه میریم سگ و گربه ... میاریم تو خونه 

فارغ از اینهمه ظلم که به حیوان میشه خیلی ها میکنم حیوانات عقیم میکنن و مسائل دیگه 

بخاطر انسان بودن موجودات دیگه رو آزار ندید بگذارید طبق طبیعت خودشون زندگی کنن 

🌷انتهای مسیر خوشبختی است با ارامش و شاد حرکت کنید🌷
نه غذا خشک مشکلی نداره، به حیوانات غذا بدیم مشکلی نداره، نگه داری گربه سالم که تو خیابان بوده غلطه، ...

یه دکتر میگفت 

اره اشتباهه ولی خدا اون روز رو نیاره که ایرانی جو گیر بشه

از نظر. پزشکی میگم خدمتتون 

حیوانات باکتری ها و میکروب های طبیعی در وجودشون هست که برای انسان بسیار خطرناک هستن 

مثال ..خود گربه دفع انگل  توکسوپلاسما داره که در انسان باعث سقط و برلی جنین بسیار خطرناک هست .

برای سلامت خودمان هم که شده حیوان نگهداری نکنید.

🌷انتهای مسیر خوشبختی است با ارامش و شاد حرکت کنید🌷
سلام کلا در کل نگهداری حیوانات خیلی مسئولیت داره و از نظر انسانی درست نیست ..آیا شما حاضرید بچه تون ...

تا جایی با حرفتون موافقم جایی هم غلطه

اگه گربه ای مشکل داره، مثلا پاش مصنوعیه نگهداریش درسته اگه سگ و گربه میخوان به کلینیک ها و پانسیون ها سربزنن، یا نژاد دار تهیه کنن که خیلی درست نیست ولی از نگذاری گربه خیابونی بهتره، سر عقیم سازی ظلم نیست خیلی هم مفیده، بخصوص گربه های خیابانی هم جمعیتشون خیلی داره زیاد میشه که واسه طبیعت خوب نیست اما مهم تر از اون اونا در را.بطه شون بهداشت رو رعایت نمیکنن و کلی بیماری میگیرن

از نظر. پزشکی میگم خدمتتون حیوانات باکتری ها و میکروب های طبیعی در وجودشون هست که برای انسان بسیار خ ...

پزشکی میخونی مگ!؟ یا دامپزشکی میخونی !؟؟ 

یا حرف صداسیما شنیدی 

لطفا هر چرت پرتی باور نکنید