2777
2789
عنوان

بی بی چک الکی و گریه شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 36 پست
رفتم دکتر تنبلی تخمدان خیلی ضعیف دارم گفت یکسال اقدام کن بعد بیا

ورزش کن از روز سوم پریودی تا تخمک گذاری هر روز نیم ساعت تا ۱ ساعت

رژیم قند مصنوعی بگیر 

میوه و سبزیجات و آب زیاد بخور

مولتی ویتامین بخور.  اهن ویتامین ای سلنیوم کیوتن  ویتامین دی

بعد بگو تنبلیم خوب نشد

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو پیشش بگو خواستم ب خودم القا کنم که دفعه بعد این خط واقعی میشه و از اینجور حرفا

خوابید خدا کنه تا فردا یادش بره 

خسته شدم از اینکه باید برای همه خوب باشم منم یه جاهایی دلم میخواد بخاطر خودم با همه بد باشم مگه خودم چشه؟
منم اقدامم🥺🥺واسه ما سخت تره چون بچه اولمون سقط شد قبلی همون ماه اول حامله شدم ولی الان دوماه اقدام ...

عزیزم انشالله خدا حواب دل همه کسایی که منتظر نی نی هستن و بده 

خسته شدم از اینکه باید برای همه خوب باشم منم یه جاهایی دلم میخواد بخاطر خودم با همه بد باشم مگه خودم چشه؟
برو بگو یک سال دوسال شده هفت هشت مال خودش خیلیه

کلا باید دکترمو عوض کنم حس میکنم فقط از سرش باز میکنه 

پیام بده بگو ببخشید که با سهل انگاری من امیدوار شدی،،،انتظار باعث میشه آدم کاری بکنه که منطقی نباشه.

الان خوابیده خداکنه صبح یادش بره 

انشالله دفعه دیگه دو تاخط واقعی بی بی چک رو ببینی بعد دوتایی با شوهرت باهم اشک شوق بریزید

انشالله عزیزم مرسی از دعای قشنگت

خوابید خدا کنه تا فردا یادش بره

یادش ک نمیره ولی اینو حتما بهش بگو، بگو میدونی ک من چقدر ناراحت میشم از اینکه میبینم اقدام میکنیم و نتیجه نمیده دلم میخواست این خط واقعی باشه، با خودکار کشیدم ک به خودم امیدواری بدم دفعه بعد دو تا خط واقعی میشه

از ته دلم براتون دعا میکنم دفعه بعدی بارداریت مثبت بشه و خدا یه نی نی سالم و خوشگل بهتون بده عزیزم

رفتم دکتر تنبلی تخمدان خیلی ضعیف دارم گفت یکسال اقدام کن بعد بیا

انشاالله خدا هر چه زودتر نی نی سالم و صالح بهت هدیه بده

منم دوسال بی بی چکهام منفی میشد یعنی کل دنیا رو سرم خراب میشد فقط خدا میدونه چقدر تو تنهاییام گریه کردم

ورزش کن از روز سوم پریودی تا تخمک گذاری هر روز نیم ساعت تا ۱ ساعترژیم قند مصنوعی بگیر میوه و سبزیجات ...

ورزش و حتما باید بیارم تو روتین روزانم متاسفانه من فعالیت هیجی ندارم 

الان خوابیده خداکنه صبح یادش بره

خب البته برای جفتتون سخته...ان شالله به زودی مامان و بابا بشید،همین تاخیر در پریود خودش نشونه آماده شدن رحمت هست..ماه دیگه تاپیک میزنی بیاید ببینید بی بی چکم هاله داره انگارررر

انشاالله خدا هر چه زودتر نی نی سالم و صالح بهت هدیه بدهمنم دوسال بی بی چکهام منفی میشد یعنی کل دنیا ...

عزیزممم🥺الان نی نی داری؟

خب البته برای جفتتون سخته...ان شالله به زودی مامان و بابا بشید،همین تاخیر در پریود خودش نشونه آماده ...

مرسی قربونت برم انشالله😘

یادش ک نمیره ولی اینو حتما بهش بگو، بگو میدونی ک من چقدر ناراحت میشم از اینکه میبینم اقدام میکنیم و ...

حتما فردا باهاش صحبت میکنم مرسی ازت عزیزم😍