2777
2789
عنوان

بی بی چک الکی و گریه شوهرم

528 بازدید | 36 پست

بچه ها من هشت ماهه اقدامم بعد هربار که نمیشد من خیلی ناراحت میشدم ولی شوهرم نه کلا شوهرم زیاد میلی به بچه نشون نمیداد نه اینکه نخواد ولی هرماهی که نمیشد زیاد ناراحت نمیشد شایدم به روش نمیاورد این ماه روز سوم تاخیر پریودی بی بی گذاشتم منفی شد بعد یهو با خودم گفتم برم با خودکار خط T رو بکشم ببینم دیدن دو خط همزمان چه حسی داره🥺بعد اینکه خط و کشیدم و دیدم حالم خراب شد خوابیدم نیم ساعت پیش از صدای گریه شوهرم بیدار شدم دیدم شوهرم بیدار شده رفته تو هال بی بی چک الکی رو  برداشته دیده و از ذوق گریه میکنه از خوشحالی فکر کرده واقعیه یعنی اون لحظه من مردممممم فکر نمیکردم انقدر بچه بخواد بعد بهش گفتم با خودکار کشیدم یهو گریش قطع شد اشکاشو پاک کرد بدونی اینکه چیزی بگه فقط با تعجب نگام کرد رفت پتورو کشید روش خوابید😭چرا اخه اینکارو کردم؟چرا بعدش یادم رفت بندازمش دور؟فکر نمیکردم انقدر دوس داشته باشه بابا شه چیکار کنم از دلش در بیاد خیلی ناراحت شد😭

خسته شدم از اینکه باید برای همه خوب باشم منم یه جاهایی دلم میخواد بخاطر خودم با همه بد باشم مگه خودم چشه؟

دکتر پیگیری کن

برو بغلش کن بگو توام خیلی ناراحتی از فکر خیال اینکار کردی 

بعدم بیخیال باش رژیم بگیر و دنبالش باش 

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر پیگیری کنبرو بغلش کن بگو توام خیلی ناراحتی از فکر خیال اینکار کردی بعدم بیخیال باش رژیم بگیر و ...

رفتم دکتر تنبلی تخمدان خیلی ضعیف دارم گفت یکسال اقدام کن بعد بیا 

خسته شدم از اینکه باید برای همه خوب باشم منم یه جاهایی دلم میخواد بخاطر خودم با همه بد باشم مگه خودم چشه؟
امیدوارم خدا یه بچه ی خیلی خوشگل بهتون بده🥹♥️

مرسی عزیزم انشالله🥺

رفتم دکتر تنبلی تخمدان خیلی ضعیف دارم گفت یکسال اقدام کن بعد بیا

برو بگو یک سال دوسال شده 

هفت هشت مال خودش خیلیه

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

بگردم ان شالله تا عید بارداری

انشالله خدا از دهنت بشنوه دعا کن❤