2777
2789
عنوان

شوهرم برا خواهرش خیلی بخشندس

186 بازدید | 13 پست

نون خونگی گرفتیم تا حس کرد زیاده زود میگه بدم به خواهرم . حالا همین شوهر واسه من آدم حسابگری و‌کلا من شاغلم و خرجم با خودمه ولی دوس داره مفتی هر چیزی رو زود بهش ببخشه و خواهراشم میخاست پرستارمونبلشه حقوق بالا خواست اونم بدون تعویض پوشک . کلی هم منت گذاشتت سرمون.

حالا من همون نون رو چون خودمون بابتش پول بیشتر میدیم یا هر چیزی رو با خ‌اهرام حساب کتاب میکنیم ناراحتم نمیشیم قانون حساب حساب کاکا برادر داریم ولی خواتراشو جوری بار آورده که اکه بحث حساب کتاب واسه اینجور چیزا بیاد بدشون میاد خودشون هیییچ‌کار خاصی واسمون نمیکنن

والا منو برادرمم همینطوری هستیم و چون از بچگی باهم بودیم مادرمون یادمون داد همیشه حواسمون بهم باشه

یه نونه دیگه بابا!! نگران نباش قرار نیست با اون نون اتفاق خاصی بیوفته

بده مگه اینقدر مهربون و مسئولیت پذیر باشه؟

اینکه تو میخوای با خواهرت حساب کتاب داشته باشی تصمیم خودته

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همسر منم همینه که دیگه زدم به سیم اخر گفتم من راضی نیستم دست و پاشو جمع کرد

من اینو بگم شوهرم میگه پول خودمه دوست دارم بدم خواهر و مادرم،هروقت از پول تو دادم بگو راضی نیستم 

اینقدر بدم میاد وقتی دارم با آهنگ میخونم،،،خوانندهه اشتباه میخونه

رابطه دو تا خواهر با خواهر و برادر فرق داره 

من با خواهرم حساب کتاب میکنم 

ولی داداشم پول بگیره بابت خریدی ناراحت میشم البته خودمم پررو نیستم و مراعات میکنم 

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
والا منو برادرمم همینطوری هستیم و چون از بچگی باهم بودیم مادرمون یادمون داد همیشه حواسمون بهم باشهیه ...

شما فک کردی راضیه بدون حساب به خواهرام ببخشم 

ضمنا وقتی مردی برای نفقه همسرش بخشنده نیس حق بخشندگی به دیگران رو‌نداره اونا خودشون شوهر. دارن پول دارن خب کرا منی که میرم سر کار و‌واسه زندگیمون باید نادیده گرفته بشم و‌راحت به اونا ببخشه

شما فک کردی راضیه بدون حساب به خواهرام ببخشم ضمنا وقتی مردی برای نفقه همسرش بخشنده نیس حق بخشندگی به ...

حق میدم بهت💖

این همه زحمت میکشی ولی فقط رایگان به خواهرش خودش خدمات میده

در مورد خواهرهای تو اینطوری نیست

تو بهش بگو باید همه چیز برابر باشه 

ما خیرات نمیکنیم که یریم به بقیه رایگان چیزی بدیم..

۱.۲ بار اشکالی نداره،ولی دیگه تکرار نشه

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

رابطه دو تا خواهر با خواهر و برادر فرق داره من با خواهرم حساب کتاب میکنم ولی داداشم پول بگیره بابت خ ...

چرا مگه برادرتون چه وظیفه ای داره

حالا شوهر من کسی هست کخ ت.و خونه خودش برا اندک چیزی قشقرق راه میندازه و زن شاغلشو اذیت میکنه . من حرصم میگیره

من اینو بگم شوهرم میگه پول خودمه دوست دارم بدم خواهر و مادرم،هروقت از پول تو دادم بگو راضی نیستم

وقتی بجای هزینه برای  آوردن خدمه  زن خونه رایگان   اشپزی مفتی میکنه کارای منزل رو مفتی انجام میده پس از پول زن خونس... برای بچه ۴۰۰ـ۵۰۰ میلیون برا رحم اجاره ای میخان و زن خونه مفتی بچه شوهرو بدنیا میاردش.. پرستار نوزاد ماهی حداقل ۱۰ـ۲۰ میلیون برا نگهداری از نوزاد و تعویض پوشک میخادـ 

این پول حرومه چون زن از خودش سلامتیش میزنه که مرد برا خودش پول جمع کنه و در نهایت سینشو بده جلو بگه پول خودمه؟؟؟؟ خو همون خواهر مادرشم بیان حمالی و نوکری خونشو کنن.

البته من خسیس نیستم ولی خونوادش خیلی بد سوزوندنم منم زدم سیم اخر وگرنه کوفتشون بشه هرچی بهشون خوبی کردم حرومشون بشه 

چرا مگه برادرتون چه وظیفه ای داره حالا شوهر من کسی هست کخ ت.و خونه خودش برا اندک چیزی قشقرق راه میند ...

به هر حال داداشم یکی از مردای زندگی منه دوست دارم حامی باشه 

ولی میگم خودمم پررو نیستم مراعات میکنم چون اونم متاهله.

چه بده این مدلی که همسرتون به شما سخت میگیرن و با خواهرش دست و دل بازه

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
وقتی بجای هزینه برای آوردن خدمه زن خونه رایگان اشپزی مفتی میکنه کارای منزل رو مفتی انجام میده پس ...

اینارو منو تو میدونیم عزیزم که خانومیم  ، اون میگه مگه فقط تویی که این کارا رو می‌کنی همه ی زنها این کارو تو خونه میکنن 

اینقدر بدم میاد وقتی دارم با آهنگ میخونم،،،خوانندهه اشتباه میخونه
اینارو منو تو میدونیم عزیزم که خانومیم ، اون میگه مگه فقط تویی که این کارا رو می‌کنی همه ی زنها این ...

از بس خوبی کردیم فکر میکنن وظیفمونه طبق قانون اصلا وظیفه زن نیست و میتونه بابتش پول بگیره 

توی دیوار خیلیا دنبال پرستار برا بچشونن یا خدمه برا منزلشون . این نشون میده همه خانوما اینمدلی نیستن فقط یسری خانوم امثال ما دلشون به جیب شوهرشون میسوزه و شوهره بجای قدردانی از زن میره برا اینو اون خرج میکنه...