2777
2789
عنوان

کیا با دوست پسرشون ازدواج کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 569 بازدید | 30 پست
یعنی زمان مشخص کردن اشتباهه؟چون سنم حساسه میترسم

اره 

زمان مشخص نکنید

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما دوماهه آشتی کردیم دوماه هم کات بودیم

بنظرم همون بضین خوب است 

فکر کن به خودت خودش رفتاراش. خانوادش همه چی

انسان های بی هدف، مجبورند تمام عمر برای انسان های هدفمند کار کنند

منو دوست پسرم ۱۱ساله ازدواج کردیم،دوره دوستیمون کمتر از ۲ماه بود ولی تقریبا هرروز همو میدیدیم،من ۲۶ و ایشون ۲۷سالش بود(تفاوت سنیمون ۹ماه و خورده ایه)

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🙏💚

ما هم دوسال دوس بوديم دقيقا از اول هم هدفمون مشخص بود براي ازدواج همو ميخواستيم طولاني شدن دوستي هم ب دليل راضي كردن خانواده من بود چون شوهرم هفت پشت غريبه بود نميدادن منو بهش

البته موقع اشنايي من ٢٥ بودم اون ٢٦ الان ٥ سال از زمان اشناييمون ميگذره

به نظرم خيلي روك تكليفتو مشخص كن قهر و دعوا ك عاديه ماهم داشتيم ولي خب سريع اشتي ميكرديم، مهم اينه ك از اول خانواده ها بدونن 

خاستگارام همه به دردنخور تازگی یه خاستگار داشتم چهره و قیافه شو پسند نکردم

خب پس چ این باشه چ نه .. اینکه من تو سن حساسیم حرف منطقی ای نیست ...

دوستت اگ موقعیت ازدواج نداره ولش کن..

خونه و ماشین و کارو سربازی و پول و...  خودت ببین دیگه

دخترانم 👭💞 مثل نفس هایم دوستتان دارم💖💖💖 همان قدر بی اختیار... همان قدر تا پای جان....

خب پس چ این باشه چ نه .. اینکه من تو سن حساسیم حرف منطقی ای نیست ...دوستت اگ موقعیت ازدواج نداره ولش ...

موقعیت ازدواج داره همه معیارهامو داره ولی خب معلوم نیست اخرش چی میشه

موقعیت ازدواج داره همه معیارهامو داره ولی خب معلوم نیست اخرش چی میشه

فعلا باهاش باش تا ببینی چ میکنه

دخترانم 👭💞 مثل نفس هایم دوستتان دارم💖💖💖 همان قدر بی اختیار... همان قدر تا پای جان....