2777
2789
عنوان

شوهرم

121 بازدید | 13 پست

بچها دیگه واقعا بریدم  

شوهرم کارای مسخرشو تموم نمیکنه 

از صب تا شب به خونوادس میخواد خدمت رسانی بکنه 

بکنه من نمیگم نکنه ولی تا کی تا کجا 

اونم به درک به من دروغ میگه حالم بهم میخوره 

من امشب شوهرم خواب بود دیدم  گوشیش دستم بود دیدم  طبق معمول پول زده برای مادرش 

رفتم زنگاشو نگا کزدم دیدم زنگ نزده بهش بگه چون اس نمیره براش 

خلاصه ظهر که باهم بیرون بودیم دیدم خواهرش بهش زنگ زده بود  بد جلپی من صحبت الکی میکرد پشت تلفتن 

الان که اینو دیدم فهمیدم انگار برا خواهرش پول زده بود  چون من بودم به خواهرش فهموند رمزی مرف بزن  قلبم داره درد میاد  از پول دادن نه از دروغغغ  منو جلپی خواهرش کوچیک کرد الان خواهرش میگه  دادشم خوب از زنش پنهون میکنه بهش دروغ میگه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم واکنش بد شاید نشون دادی مجبور کردی قایم‌کنە

عزیزم اخه شوهر من کار ی روز درمیونشع 

ما تموم زندگیمون یا داریم به مادر شوهرم پول میدیم یا به خواهرش 

یا داداشش پول بخواد 

اون داداشش رو ور داشت اورد سر کار ماه ب ماه داره بش حقپق میده 

برا اون یکی ی جور دیگه 

برمی گرده به خودت 

چون مخالفت کردی،مجبورشده قائم کنه 

بیخیال 

اینجوری فقط روان خودت آسیب میبینه

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.

ماه قبل شوهرمو مادرش با خواهرش با ماشین من رفتن سفر ولی به من گفت میره سرکار همون موقع پیامک جریمه اش از شهر یزد برای من اومد ناراحت شدم تازه مادرش میکفت بخاطر ماشین فخرفروشی میکنه

عزیزم اخه شوهر من کار ی روز درمیونشع ما تموم زندگیمون یا داریم به مادر شوهرم پول میدیم یا به خواهر ...

درکت میکنم چقد سختە

آدم از خودش میگیرە یەچیزی پس انداز کنە میبینی دادە بە بقیە

خوب توکە مسئول تامین نیازهای خواهرت نیستی مرد بدبخت

کاری که پدر من برا خواهر و برادراش کرد الان به شدت پشیمونه ولی چه فایده

میدونم پشیمون میشه ولی اصلا براش مهم نیس حتی خواهرش برگشت گفت  ما اگه نیاز مالی نبود خودش زنش درست میکردیم