2789
اره خب رتبه هاي تك رقمي برا تيزهوشانهاما نه بخاطر مدرسشون بخاطر خوددانش اموزا هست ك از قضا توي اون م ...

بچه های که تیزهوشان قبول میشن سال یازدهم به بعد خونه نشین هستن و خانواده های به شدت پولداری دارن که براشون معلم های خصوصی خفن درجه یک میگیره و من همکلاسی ام رتبه دو رقمی شد اگر اشتباه نکنم دلیلش چی بود از سال یازدهم دیگه مدرسه نیومد و خونه درس خوند با معلم خصوصی هایی که اون زمان جلسه ای پنج به بالا بود پدر مادر هر دو پزشک بودن 

به نظر من بیچاره اون بچه ای که خانواده اش به خاطر تیزهوشان تحت فشار میذارنش من کسی رو میشناسم که از ...

منم کاملاااا برعکس؛

با هزاارتا صحبت و بحث مامانم راضی شده ازمون تیزهوشان بدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم مدارس تیزهوشان همون سمپادن، دخترانه‌ش میشه فرزانگان پسرانه میشه حلی و مدنی و ... هرشهری یه اسم ...

بله میدونم سمپاد همون تیزهوشان 

و راجب مدارس اتمی میدونم 

پیشنهاد من اول اتمی بعد سمپاد 

نه مرگ آنقدر ترسناک است و نه زندگی آنقدر شیرین که انسان پای بر شرافت خود گذارد

اما عزیزم تو تیزهوشان نهم به دهم سهمیه شاهد هم وجود داره و قبولی و ظرفیتش کمتر و سختر از تیزهوشان ششم به هفتم هست اینم در نظر بگیر و بیشتر تلاش کن 

کاربری سوم( لطفا درخواست دوستی و مشاوره نفرمایید چون برای گذراندن اوقات فراغت میام)
اما عزیزم تو تیزهوشان نهم به دهم سهمیه شاهد هم وجود داره و قبولی و ظرفیتش کمتر و سختر از تیزهوشان شش ...

تیزهوشان هیچگونه سهمیه ای نداره، نمونه دولتی داره ولی تیزهوشان خیر، تنها سهمیه ای که تیزهوشان داره دو قلویی هست 

ولی اینکــــه از پایه ششم سختره کاملا درسته و نیازمند تلاش زیاد هست

بچه های که تیزهوشان قبول میشن سال یازدهم به بعد خونه نشین هستن و خانواده های به شدت پولداری دارن که ...

نه واقعا به این چیزا نیاز نیست😐

با یکی دو تا کلاس آنلاینم میشه رتبه خوبی آورد ۹۰ درصد بستگی به تلاش خوده دانش اموز داره اینکه چقدر تست کار کنه و آزمون بزنه 

تیزهوشان هیچگونه سهمیه ای نداره، نمونه دولتی داره ولی تیزهوشان خیر، تنها سهمیه ای که تیزهوشان داره د ...

داره عزیزم بخشنامه اش رو بخون 

ششم به هفتم نداره ولی نهم به دهم سهمیه شاهد هم داره 

سهمیه دو قلویی رو هر دو دوره اول و دوم دارن 

کاربری سوم( لطفا درخواست دوستی و مشاوره نفرمایید چون برای گذراندن اوقات فراغت میام)
تیزهوشان هیچگونه سهمیه ای نداره، نمونه دولتی داره ولی تیزهوشان خیر، تنها سهمیه ای که تیزهوشان داره د ...

😐شما فکر کنم ثبت نام انجام ندادی ! چون کاملا سهمیه شهدا هست و سهمیه روستایی وجود داره چجوری ثبت نام کردید که این سهمیه هارو ندید

اما عزیزم تو تیزهوشان نهم به دهم سهمیه شاهد هم وجود داره و قبولی و ظرفیتش کمتر و سختر از تیزهوشان شش ...

وای چه بددد

ما ی گروه سه نفره ایم ،باهم درس میخونیم و برنامه ریزی میکنیم

بنظرتون فردی بهتره یا همینطور گروهی؟

قصد توهین بهتون رو نداشتم، اطلاعات غلطی که رواج پیدا کرده باعث خندم شد

من پنج سال تیزهوشان درس خوندم و در مدرسه درس خوندم که بگید فرزانگان سه کرج به مدیرتون میگن خانم رهبر چجوری هست و چه بچه هایی از اونجا رتبه آوردن ! فکر نمیکنم مدت زمان کمی در اون مدرسه درس خونده باشم