2777
2789
داره عزیزم بخشنامه اش رو بخون ششم به هفتم نداره ولی نهم به دهم سهمیه شاهد هم داره سهمیه دو قلویی رو ...

امسال ازمون دادم و ورودی جدید هستم، کامل به بخشنامه ها اگاهم، چون باهم ادغام شدن خیلیا اینجوری فکر میکنن اما این سهمیه ها + معدل فقط برای الویت های نمونه دولتی محاسبه میشن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اون هوش از پدر مادرش هم ب ارث برده اونام پزشك بودن و احتمالا باهوش

یکی از فامیل ها ما خودش و خانمش پزشکن دخترشون توو ۱۵ سالگی تست هوش گرفتن ضریب هوشی ۱۶۰ بود   هوش و از هر دو به ارث برده

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

امسال ازمون دادم و ورودی جدید هستم، کامل به بخشنامه ها اگاهم، چون باهم ادغام شدن خیلیا اینجوری فکر م ...

چی بگم والا یکی میگه دارن، یکی میگه ندارن

در هر حال اون هایی که سهمیه آزادن نباید به این چیزها فکر کنند

کاربری سوم( لطفا درخواست دوستی و مشاوره نفرمایید چون برای گذراندن اوقات فراغت میام)
نه واقعا به این چیزا نیاز نیست😐با یکی دو تا کلاس آنلاینم میشه رتبه خوبی آورد ۹۰ درصد بستگی به تلاش ...

اون که بله ولی رتبه دو رقمی به نظرم برای اون دانش آموز که به شدت ضعیف بود خیلی سخته و حتی چندین افتاده سال یازدهم داشت که شانس آورد اون زمان فقط تاثیر معدل دوازدهم داشتیم 

خوب واضح نگفتم عزیزم، منظورم از سهمیه همون پارتی بازی و....بودقانون فقط مال ماهاست که پارتی نداریم ب ...

ببين توي شغل اين اتفاقات مي افته توي نقل و انتقالات مامور ب خدمتها من خودمم شاغلم ميبينم چطوري تبعيض در شرايط يكسان هست  

ولي شما مشخصا اسم سهميه اوردي ك خب اصلا برا مدارس تيزهوشان سهميه اي وجود نداره و كسي هم طالب استفاده از سهميه نيست 

همينطورش هم يكي با تلاش خودش قبول ميشه ميترسه بره كم بياره توي جو شديد رقابتي خب مسلمه كسي اصلا مشتاق استفاده هم نيست  و وجود هم نداره

اما تخلف در ازمون رو نميشه گفت نيست   بارها شده ازمون تخصص دستياري رو باطل كردن بخاطر تقلبهاش

كاربري دست ٢٥٠ نفر

سهمیه دوقلویی یعنی چی؟

یعنی دو تا قل اگه یکیشون قبول بشه اون یکی اگه ۷۰ درصد نمره پذیرفته شده نفر آخر رو بیاره می تونه بره تیزهوشان البته هر سال قوانینش عوض و به روز رسانی میشه

کاربری سوم( لطفا درخواست دوستی و مشاوره نفرمایید چون برای گذراندن اوقات فراغت میام)
من پنج سال تیزهوشان درس خوندم و در مدرسه درس خوندم که بگید فرزانگان سه کرج به مدیرتون میگن خانم رهبر ...

منم در شهر بزرگتری از کرج دارم تحصیل میکنم و هر ساله رتبه های بسیار مطلوب و دانشگاه های تاپ کشور بچها دارن قبول میشن، و بچها دوازدهم معمولا مدرسه نمیان و میتونن نرن، ولی یازدهم همچین اجازه ای ندارن، البته بازم منطقه ها فرق دارن

مدرسمون چندتا قبولی داشت پارسال 

امسال اومدن ک به ما مشاوره بدن 

همش میگفتن درست اولویت بندی کنید و

تست نزنید اصلاااا

ما زدیم پشیمونیم 

یکیشونم که تیزهوشان قبول شده بود خودش رفته بود نمونه😐

اون که بله ولی رتبه دو رقمی به نظرم برای اون دانش آموز که به شدت ضعیف بود خیلی سخته و حتی چندین افتا ...

اگه با این شرایط بوده بله ولی با یه پایه متوسط به بالا نیاز به معلم خصوصی و اینجور چیزا نیست فقط آزمون زدن و تست زیاد 

منم در شهر بزرگتری از کرج دارم تحصیل میکنم و هر ساله رتبه های بسیار مطلوب و دانشگاه های تاپ کشور بچه ...

پس فکر نمیکنم دلیل فرق مناطق باعث غلط بودن یک مسئله ای بشه و بچه های المپیکی در هر صورتی میتونن مدرسه نیان میتونی از مدیرت بپرسی و این جزو اعطلاعات غلط من نیست جزو اعطلاعات غلط شما هست دوست عزیز

مدرسمون چندتا قبولی داشت پارسال امسال اومدن ک به ما مشاوره بدن همش میگفتن درست اولویت بندی کنید وتست ...

یعنی چی تست نزنین ؟ 

شما هر آزمونی که بخوای بدی قبلش باید مهارت آزمون دادن دستت بیاد که این با زدن تست مخصوصا زماندار به دست میاد