2789
من داداشم تيزهوشان بوده دانشگاهش تموم شده الانش خبر ندارم چطورهولي خب هر كي يك تيزهوشاني ميشناسه ميگ ...

ما فرزانگان سه کرج بودیم و اگر سرچ کنید تمام دانش آموز هایی هستن که مدال های طلا کشور یا دنیا دارن 

و یک خانم دیوانه به نام خانم رهبر مدیر مدرسه ما بود 😐

و به شدت آنقدر رومون فشار بود که احساس می‌کردیم هر لحظه داریم خفه میشم و خیلی از بچه های ما فقط دنبال دیپلم فرزانگان بودن چون مهاجرت اسونی میتونستن انجام بدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم از نظرتونپس من تلاشمو میکنم بقیش با خدا فقط تست بزنم؟خیلیا میگن نه نزن ،فقط مطلب درسو خوب بگی ...

تست حتما باید داخل برنامه باشه، تست نزنی، بهت قول میدم سر ازمون هنگ میکنی 

اگر دارین برای مدارس تیزهوشان تلاش میکنین هدف اولتون اتمی باشه بعد سمپاد

عزیزم مدارس تیزهوشان همون سمپادن، دخترانه‌ش میشه فرزانگان پسرانه میشه حلی و مدنی و ... هرشهری یه اسم داره

اتمی غیردولتی سطح بالاست که ورودیش با ازمون مخصوص خودشه، سراسری نیست

[کاربران آقا درخواست دوستی ارسال نکنند]

هم تو وقت صرفه جویی میشه هم توی اینکه شما هزاران بار اون مطلب دارید و هی پلی میکنید به نظرم بهش فکر ...

ممنون  به نظرم فکر خوبیه چون تکرار تمرین میشه

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

تست حتما باید داخل برنامه باشه، تست نزنی، بهت قول میدم سر ازمون هنگ میکنی

من پنجشنبه که از مسابقات برگشتم شروع میکنم ب خوندن.

فقط الان دیر نیست برا خوندن؟میرسم خوب بخونم؟

ممنون به نظرم فکر خوبیه چون تکرار تمرین میشه

من سال کنکور ماز باهاشون کلاس ورداشتم و راضی بودم چون آخر هر هفته آزمون داشتیم و مجبور بودیم درس بخونیم ولی خب تو اینترنت سرچ کنید باز

ما فرزانگان سه کرج بودیم و اگر سرچ کنید تمام دانش آموز هایی هستن که مدال های طلا کشور یا دنیا دارن و ...

اره خب رتبه هاي تك رقمي برا تيزهوشانه

اما نه بخاطر مدرسشون بخاطر خوددانش اموزا هست ك از قضا توي اون مدرسه هستن 

من سال کنکور ماز باهاشون کلاس ورداشتم و راضی بودم چون آخر هر هفته آزمون داشتیم و مجبور بودیم درس بخو ...

کاش راهنمایی هم داشته باشن

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

به نظر من بیچاره اون بچه ای که خانواده اش به خاطر تیزهوشان تحت فشار میذارنش 

من کسی رو میشناسم که از استرس گریه میکرد می‌ لرزید که اگر قبول نشم جواب مامانم چی بدم وای چیکار کنم و فلان در نهایت قبول شد برای کنکور هم تغذیه قبول شد که چیز خاصی نبود یکی از فامیل هامون توی مدرسه دولتی تغذیه قبول شد اون همه هم بدبختی نکشید 

یا یکی از اقوام مون بچش از پنجم کلاس میرفت توی ششم به غیر از تکلیف مدرسه روزی صد تا تست میزد روز تعطیلش حروم کلاس و ازمون میشد آخرم قبول نشد فقط اعتماد به نفسش نابود شد

من بچه خودم شاگرد اول کلاس چهاربار تاحالا برگه دادن که حتما از الان برای ورودی تیزهوشان کلاس ببرم ولی من نمیبرم

ایران مادر مشترک همه ی ماست به خاطر دعوای خواهر برادری مادرمون رو به مرد همسایه نمیدیم

اتمی با سمپاد چه فرقی داره؟

یکی از فرق مهم شهریه هست که اتمی بیشتر 

فرق دیگر بستگی به دانش آموز داره که هدفش چیه مدارس اتمی برنامه خاصی دنیال میکنن تمرکز بر روی قبولی در کنکور با رتبه ها عالی 

سمپاد تمرکز بیشتر روی المپیادها 

ولی هردو مدارس عالی هستن 

نه مرگ آنقدر ترسناک است و نه زندگی آنقدر شیرین که انسان پای بر شرافت خود گذارد