2789
خیلی رتبه برتر دارن برا کنکورو اینکه دبیرستان برن تیزهوشان خوبه؟حس میکنم نسبت به کسایی که راهنمایی ه ...

اصلاا اینجوری نیست کسی که نهم قبول میشه قطعا بار علمی بالایی داره و اصلن عقب نیست اگه وقتی قبول شه بازم تلاش کنه و خوب درس بخونه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تنها خوبی مدارس غیر دولتی اینه که شما میتونید به معلم اعتراض کنید و چون پول دادین مجبورن که یک معلم ...

یه معلم خصوصی پیدا کردم ک آقای مسن بود اونم ارتباط نگرفت گفت ک خیلی لحن بیانش نمی‌فهمم 

دوباره افتادم دنبال معلم خصوصی .

از اول ابتدایی تا حالا همش براش خصوصی گرفتم چون کرونا بود معلم ها هم کم‌کاری میکردن  

شهر ما خصوصی درست درمون نداره والا میبرمش خودم راحت میکردم از این همه فکر و خیال

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

بله شما قسمت بالا گفتید کتاب تکمیلی حذف شده که این حرفتون کاملا اشتباه بوده و نمی‌دونم با چه منطقی د ...

چه جالب میبرین و میدوزین😂 بله دوران من که ورودی ۹۵ بودم کتاب تکمیلی بود ولی جدیدا شنیدم یه سری مدارس حذف کردن

هرجور راحتین برداشت کنین

[کاربران آقا درخواست دوستی ارسال نکنند]

خب اون اسمش فرق داره با سهميهتوي همه ازمونها ممكنه تخلف باشه

خوب واضح نگفتم عزیزم، منظورم از سهمیه همون پارتی بازی و....بود

قانون فقط مال ماهاست که پارتی نداریم 

ببین امسال سازماندهی آموزش و پرورش بود تو کرمانشاه من رو با مدرک دکتری و ۶ سال سابقه انداختن یک جایی از شهر که خیلی دور از خونه ام بود ولی دوستم با مدرک ارشد و ۳ سال سابقه همون مدارس نزدیک خونه شون موندن 

آقایی که اونجا بود خیلی بی تعارف به ماهایی که پارتی نداشتیم می گفت همینی که هست نمی خواهید. ابلاغ نمی دهیم بهتون و ترک خدمت می خورید و حقوق قطع میشه ولی خیلی زیر زیرکی زیر سیبیلی اون هایی که سپرده شده بودن رو می گذاشت مدارسی که دوست دارن انتخاب کنند...

ولی خوب خدا جای حق نشسته و آخر حق به حق دار می رسه

کاربری سوم( لطفا درخواست دوستی و مشاوره نفرمایید چون برای گذراندن اوقات فراغت میام)
یه معلم خصوصی پیدا کردم ک آقای مسن بود اونم ارتباط نگرفت گفت ک خیلی لحن بیانش نمی‌فهمم دوباره افتادم ...

من خب رشته ام ریاضی بوده و امسال هم ریاضی تدریس میکنم معمولا بچه ها با معلم های جون تر ارتباط میگیرن چرا معلم های آنلاین امتحان نمیکنید ؟ مثلا دوره هایی مثل ماز البته نمی‌دونم برای راهنمایی دارن یا نه 

تیزهوشان در کل فرق خاصی با بقیه مدارس نداره بیشتر جو رقابتی توش باعث میشه بچه ها نتیجه بگیرن سال دوازدهمم که خیلیا اصلا مدرسه نمیرن 

تقریبا همه رتبه های برتر هم که از کلاسای آنلاین استفاده میکردن پس خیلی از معلم مدرسشون استفاده نمیکردن 

اصلاا اینجوری نیست کسی که نهم قبول میشه قطعا بار علمی بالایی داره و اصلن عقب نیست اگه وقتی قبول شه ب ...

ممنونم از نظرتون

پس من تلاشمو میکنم بقیش با خدا 

فقط تست بزنم؟خیلیا میگن نه نزن ،فقط مطلب درسو خوب بگیرو...

😐😂والا یک بنده خدایی که می‌گفت کتب تکمیلی حذف شده و من پرهام ریخته 🤣

من داداشم تيزهوشان بوده دانشگاهش تموم شده الانش خبر ندارم چطوره

ولي خب هر كي يك تيزهوشاني ميشناسه ميگه خودم بودم

داداش من ميگه كاش همون مدرسه نمونه دولتي مي موندم انقد ك همه سعي در تخريب ما دارن و انگار خار تو چشم بقيه هستيم

فاميل مون اومد خونه مون تو چشم مون نگاه كردگفت همه قبوليهاي پزشكي امسال(همون سالي ك داداشم تيزهوشان رفت) از مدرسه ما بوده مدرسه شون ي مدرسه داغون پايين شهر و هيچكس از  تيزهوشان پزشكي قبول نشده و همه شون ديوونه هستن 😐

خیلی ممنونم ازتون:)اما برعکس شما مامان من از این موضوع که حتی تفریحم هم درسه خیلی نگرانهو اصلااا تیز ...

من نظرم این نیست عزیزم

من پسرم رو چند بعدی بار آوردم با اینکه پسر هست جارو برقی کشیدن، مرتب کردن خونه و....بلد هست

ورزش می کنه 

زبان می خونه

درسش عالی هست  و کلا شاده این نیست همیشه هم کتاب به دست باشه

کاربری سوم( لطفا درخواست دوستی و مشاوره نفرمایید چون برای گذراندن اوقات فراغت میام)
من خب رشته ام ریاضی بوده و امسال هم ریاضی تدریس میکنم معمولا بچه ها با معلم های جون تر ارتباط میگیرن ...

انلاین و تا حالا بهش فکر نکردم

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

من داداشم تيزهوشان بوده دانشگاهش تموم شده الانش خبر ندارم چطورهولي خب هر كي يك تيزهوشاني ميشناسه ميگ ...

توهین نکنین، بچهای تیزهوشان بچهای سخت کوشی هستن و برای اهدافشون میجنگن وقتی که یقین دنبال پارتنر و اینستا و ویو میگردن