2789
عزیزم میشه اشتراک کتب تکمیلی و مباحث کنکور رو بگی؟مثلا برو کتاب تکمیلی ریاضی رو دانلود کن، ببین اصلا ...

😐برام خیلی جالب هست که میگید سمپاد درس خوندی و این حرف میزنید و اینو نمی‌دونید که ریاضیات کنکور کاملا پیوسته هست خانم محترم من خوندم و رتبه کنکورم هم شش هزار کشوری شده 

و تا امروز هم وقتی تست زدیم کاملا مربوط بوده و خیلی جاها معلم ما تدریس نکرده و کتاب حسابان منو نگاه کنید کاملا بعضی از صفحات سفید هست نمی‌دونم چرا اصرار دارید بگید تیزهوشان درس خوندی ولی از هرکس که تیزهوشان بوده بپرسید کتاب های تکمیلی ما در خیلی جاها تکمیل کننده ما هست و اگر خواستید عکس از کتاب تکمیلی علوم ریاضی می‌فرستم که ببینید من اون سال حتی تست کنکور حل کردیم باهاش

لبخند زدم ناخوداگاه:)خوشبحال دخترتون همچین مادری دارن مادری که به فکر پیشرفتشونه و مهمه براشون دخترش ...

ممنون عزیزم

من هییییییییچ آرزویی برا خودم ندارم. چون درس خوندم و ب جایی نرسیدم

دوست دارم تمام تلاشم براش انجام بدم تا دخترم ب ی جایی برسه. حالا برا پسرم خیلی برام مهم نیست بلاخره شغل آزاد چیزی هست 

دوست دارم دخترم تو زندگیش موفق بشه

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بله درست من چون تازه شروع کردم دارم نگاه میکنم تا ببینم خودش با کدوم راحت تر.سالهای قبل معلم خودش ه ...

معلم های خوبی هست آپارات ولی خب متاسفانه مدارس دولتی و حقوق بگیر دولت زیاد دل به کار نمی‌دن 

خب شما ك مشاوري ميدوني سهميه نداره ازمون تيزهوشان هر كي قبول ميشه خودش قبول ميشه

اونقدر زیر زیرکی و زیر سیبیلی قبول میشن و با لو دادن سوالات و....

خودم خبر دارم عزیزم 

کاربریم رو دوست دارم و نمی خواهم بترکه بنابراین خیلی وااضح نمی تونم توضیح بدهم

کنکور به اون کنکوری هم بعضا کارهایی انجام میشه تیزهوشان که جای خود داره

کاربری سوم( لطفا درخواست دوستی و مشاوره نفرمایید چون برای گذراندن اوقات فراغت میام)
معلم های خوبی هست آپارات ولی خب متاسفانه مدارس دولتی و حقوق بگیر دولت زیاد دل به کار نمی‌دن

خدا ازش نگذره. حتی از صندلی ش هم بلند نمیشه مث معلول ها همونجا دستش دراز میکنه پایین ی گوشه مینویسه 

میگه مامانم انقد بی حوصله حرف میزنه نمیدونم چی میگه

همش هم میگه خسته م 

مثلا نمونه دولتی.... 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

😐برام خیلی جالب هست که میگید سمپاد درس خوندی و این حرف میزنید و اینو نمی‌دونید که ریاضیات کنکور کام ...

اتفاقا دوره راهنمایی کامل کتاب‌های تکمیلی رو خوندم، کنکور هم خوب عمل کردم 

ولی ارتباطی بین این دوتا کتاب نمی‌بینم، مباحث کنکور مشخص و ثابتن، مباحث کتاب تکمیلی هم حالت خلاقیتی و حل مسئله دارن و ابدا اینطوری نیست که بدون اونها نتونی از پس کنکور بربیای

مثلا علوم تکمیلی هشتم قسمت مغز خیلی جزئیات بیشتری از کتاب درسی داره و قسمتهای مختلف مغز رو میگه، خب این دلیل میشه بگیم این کنکوریه و هرکی این رو نخونده کنکور رو خوب نمیده؟ همون مطالب جز کوریکولوم زیست یازدهمه و دانش‌اموز اونجا یادش میگیره

[کاربران آقا درخواست دوستی ارسال نکنند]

نه اصلا اینطور نیست گفتم که اگه واقعا تیزهوشی و ضریب هوشی بالای ۱۳۰ داری و علاقه به درس خوندن حتما ...

خیلی ممنونم ازتون:)

اما برعکس شما مامان من از این موضوع که حتی تفریحم هم درسه خیلی نگرانه

و اصلااا تیزهوشانو پیشنهاد نمیده 

خیلی بحث میکنیم در این باره

میگه اصول زندگی رو یاد نمیگیری اگه فقط دنبال کتاب و مدرک و... باشی

خدا ازش نگذره. حتی از صندلی ش هم بلند نمیشه مث معلول ها همونجا دستش دراز میکنه پایین ی گوشه مینویسه ...

تنها خوبی مدارس غیر دولتی اینه که شما میتونید به معلم اعتراض کنید و چون پول دادین مجبورن که یک معلم خوب بیارن 

ولی خب نمونه دولتی هست به نظرم براش معلم ریاضی خوبی بگیرید یا کتاب سیر تا پیاز کفایت می‌کنه 

اتفاقا دوره راهنمایی کامل کتاب‌های تکمیلی رو خوندم، کنکور هم خوب عمل کردم ولی ارتباطی بین این دوتا ک ...

بله شما قسمت بالا گفتید کتاب تکمیلی حذف شده که این حرفتون کاملا اشتباه بوده و نمی‌دونم با چه منطقی دارید حرف میزنید ولی با توجه به شناخت بچه های فرزانگان شما به نظرم حتی با یک نفر اون ها برخورد نداشتید 😊شبتون بخیر ترجیح میدم که دیگه بحثی باهاتون نکنم 

بنظرم به سختیاش اصلا نمی ارزهتا جمعه مدرسه ان تا ساعت ۸

۲تا پسر من تیزهوشان هستن متوسطه اول و دوم تو شهر بزرگ ولی هیچکدوم پنجشنبه و  جمعه ها تا حالا مدرسه نبودن

چرا الکی میگید