2789
کتب تکمیلی که چند ساله حذف شده، ولی همون موقع هم که بود کتاب‌های عالی ولی کاملا غیرکنکوری‌ای بودن، ک ...

من پیارسال فارغ‌التحصیل شدم و تا آخرین روزی که درس خوندم کتاب های تکمیلی ما وجود داشته خانم ! و حتی بچه دوستم هم که فرزانگان می‌ره امسال کتاب های تکمیلی داشتن چجوری حذف شده ؟ و من تا امروز فرزانگان ندیدم که درس های تخصصی که تو کتب تکمیلی هست دوباره از اول معلم درس بده چون خودم هم امسال دارم کار میکنم باهاشون 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اگه تواناییش رو داری و ضریب هوشی بالایی داری 

تیزهوشان برات بهترین گزینه هست 

تیزهوشان برای بچه های تیزهوش واقعی عالی هست چون کشش درس هاش و سختی هاش رو دارن اون هایی که می‌نالند اکثرا اونایی هستند که به زور کلاس، سهمیه و....قبول شدند 

بیشتر رتبه های تاپ مال تیزهوشان هستند مخصوصا تو رشته های تجربی 

لطفا کسی توهین نکنه، خودم مشاور مدرسه ام و تو آموزشگاه برای قبولی تیزهوشان مشاوره می دهم

هرکی هم میگه تیزهوشان اه و پیف هست توجه نکن

کاربری سوم( لطفا درخواست دوستی و مشاوره نفرمایید چون برای گذراندن اوقات فراغت میام)
یعنی هیچ جوره نمیشه برسونم خودمو؟

عزیزم هرچیزی از هرکسی میشنوی اول تحقیق کن درباره‌ش 

سریع ناامید یا امیدوار نشو

کتاب تکمیلی رو سرچ کن دانلود کن، ببین محتواش اصلا ربطی به کنکور داره یا نه

[کاربران آقا درخواست دوستی ارسال نکنند]

اگه تواناییش رو داری و ضریب هوشی بالایی داری تیزهوشان برات بهترین گزینه هست تیزهوشان برای بچه های تی ...

چشم 

فقط چون راهنمایی نرفتم دبیرستان نمیتونم برسونم خودمو بتظرتون؟

عزیزم هرچیزی از هرکسی میشنوی اول تحقیق کن درباره‌ش سریع ناامید یا امیدوار نشوکتاب تکمیلی رو سرچ کن د ...

چشم حتما!

آخه اگه نمیتونستیم دبیرستان برسونیم خودمونو چرا اجازه ازمون دادن بهمون؟

امكانات خاصي نداره

اگه المپيادي باشي خوبه

اگه بدون كلاس  و استرس و اينا  قبول بشي تيزهوشان خوبه برات  

ولي ب ضرب كلاس و استرس و خوندن زياد و فشار بخاي خودت رو ب اون سطح برسوني جات اونجا نيست اذيت ميشي

در كل من فقط ب عنوان يك گزينه پيشنهادش ميكنم نه بيشتر 

شد شد

نشد نشد 

من پیارسال فارغ‌التحصیل شدم و تا آخرین روزی که درس خوندم کتاب های تکمیلی ما وجود داشته خانم ! و حتی ...

عزیزم میشه اشتراک کتب تکمیلی و مباحث کنکور رو بگی؟

مثلا برو کتاب تکمیلی ریاضی رو دانلود کن، ببین اصلا ربطی به ریاضی کنکور داره؟ علوم و فارسی هم همینطور

این کتاب‌ها برای شکوفا شدن خلاقیت بچه‌های دوره اوله و واقعا کتاب‌های عالی‌ای هستن، ولی ربطی به کنکور ندارن که کسی این‌هارو یاد نگرفته باشه، نتونه محتوای کلاس دوره ۲ رو دنبال کنه

[کاربران آقا درخواست دوستی ارسال نکنند]

ممنون ولی دخترتون بهتره از الان عادت بدین به فیلم و یک استاد هستن که خیلی درس میدادن سالی که من راهن ...

بله درست  من چون تازه شروع کردم دارم نگاه میکنم تا ببینم خودش با کدوم راحت تر.

سالهای قبل معلم خودش هفته ای ۳ روز خصوصی براشون میذاشت. امسال همه کارا افتاده گردنم نمیدونم چیکار کنم

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

چشم فقط چون راهنمایی نرفتم دبیرستان نمیتونم برسونم خودمو بتظرتون؟

نه اصلا اینطور نیست 

گفتم که اگه واقعا تیزهوشی و ضریب هوشی بالای ۱۳۰ داری  و علاقه به درس خوندن حتما موفق میشی 

تو مدارس تیزهوشان هم هستند کسایی که با پول زیاد خرج کردن و....اومدن ولی در آخر کسایی موفق می شوند که واقعا تیزهوش هستند

من خودم همه تلاشم رو می کنم که پسرم تیزهوشان قبول بشه ازش تست هوش و..‌گرفتم، علاقه شدیدی هم به درس داره

البته الان کلاس چهارم هست و براش کمی زوده ولی از سال پنجم خیلی جدی شروع می کنم و کلاس تیزهوشان می فرستم هرچند که الانم تست هاش رو بعضا باهاش کار می کنم اگه وقت کنم

کاربری سوم( لطفا درخواست دوستی و مشاوره نفرمایید چون برای گذراندن اوقات فراغت میام)