2789
فصل اولش ک گیر کردیم تو گل😄با کلیپ ها ک تو آپارات تقریبا داریم جلو میریمسالهای قبل خیلی ریاضی ش خوب ...

دقیقا خیلی خوبه 

کاش منم مادری مثل شما داشتم:))

حق داره یاد نگیره 

دبیر ریاضی ماهم سه ساله با ماست اما دریغ از یک سطر توضیح

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من ششم به هفتم قبول شدم

نه سخت نبود نمیدونم شایدم من خیلی خونده بودم

خدایا شکرت بالاخره خبری که منتظر بودم گرفتم:) کارما خیلی قشنگه نه؟ با افتخار آریاییم و از نسل کوروش بزرگ❤ فمینیست♀️/ دوست دار محیط زیست و حیوانات💚🌱🪴/چند زبانه 🇫🇷🇬🇧🇹🇷/نوازنده پیانو🎶🎹/شناگر🏊♀️ این دسته از کاربر ها در تاپیک های من شرکت نکنن🎀 سمبل خان های سایت/پیکمی ها/زن ستیز ها/مذهبی های افراطی/ مدافعین کودک همسری. وقتی لایکت میکنم به معنی این نیست تاییدت میکنم یا عاشق چشم و ابروتم 😁 حتما پشت سرم چیزخوری کردی یا باهام در افتادی منم تاپیکای بدبختیت و زندگی نکبت بارتو لایک میکنم تا یادت بیوفته با این شرایط عذاب آوری که داری حدت رو بدونی و بری با همسطح خودت کل کل کنی عسیسم (مخاطب دار)

دوستان گفتن راهنمایی کامل دبیرستان درس داده میشه و ورودی جدید عقب‌تره، ولی من طبق چیزی که خودم دیدم ...

بعد شما میشه بگید اون کتاب هایی که درس داده شده ریاضی تکمیلی و علوم تکمیلی چی هست دوست عزیز ؟ و من تیزهوشان بودم و تا سال یازدهم هم بودم و هیچ معلمی برنمی‌گرده از اول برای اون دانش آموز اون دوره کنه چون ما زودتر جمع کردیم که برسیم تست بزنیم فرزانگان سه کرج سرچ کنید تمام دانش آموز ها مسابقات جهانی مدال اوردن

دوستان گفتن راهنمایی کامل دبیرستان درس داده میشه و ورودی جدید عقب‌تره، ولی من طبق چیزی که خودم دیدم ...

وااای ممنون از دلگرمیتون:)

من واقعا خیلی پرتلاشم و سخت کوش 

میدونم میرسونم خودمو 

اما حرف دوستمون یکم ترسوند منو

دوست عزیز منی که در پنج سال تیزهوشان درس خوندم و برای فشار کنکور سال دوازدهم غیر دولتی ثبت نام کردم ...

دانشگاه چی قبول شدی؟

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

من نمیدونستم ... فکر کردم همین درس های راهنمایی باشه

ریاضی تکمیلی و علوم تکمیلی داریم که وقتی وارد دبیرستان میشیم معلم وقتی برای آموزش دوباره نزاره که همین باعث میشه ما جلوتر بیفتیم 

بلهنزدیک ما ی مدرسه تیزهوشانه بنده خدا ها ۷ روز هفته مدرسن

شهرما هر روز تا ساعت ۲ در ماه دو روز پنجشنبه میرن فقط

ولی خودم نمونه هستم هفته ای یه بار شاید تا ساعت دو بقیه روزا ۱۲:۳۰ ولی پنجشنبه ها باید بریم 

.Kija mazani.

بعد شما میشه بگید اون کتاب هایی که درس داده شده ریاضی تکمیلی و علوم تکمیلی چی هست دوست عزیز ؟ و من ت ...

کتب تکمیلی که چند ساله حذف شده، ولی همون موقع هم که بود کتاب‌های عالی ولی کاملا غیرکنکوری‌ای بودن، کاملا فرم خلاقیتی داشتن و ابدا ربطی به کنکور نداشتن 

مدرسه‌ای که خودم بودم مثلا عربی کامل تدریس شده بود طی ۳ سال راهنمایی، ولی دبیران دبیرستان باز از اول تدریس میشد چون کیفیت کار و خروجی مهمه، دبیر از اول درس میده نه اینکه از کار بزنه

و مگه من سطح مدرسه شما رو پایین اوردم؟ مدال المپیاد و مسابقات که اکثرش از حلی ۱ و فرز ۱ و انرژی اتمیه ولی کلا لاین کنکور و المپیاد مدارس جداست

[کاربران آقا درخواست دوستی ارسال نکنند]

یعنی هیچ جوره نمیشه برسونم خودمو؟

من واقعا ندیدم کسی برسونه خودشو تیزهوشان فشار زیادی داره ما تا پنج مدرسه بودیم من پیارسال فارغ‌التحصیل شدم و می‌دیدم که شما نمیتونی برگردی بری درس های گذشته رو دوره کنی 

میتونی یک مدرسه دولتی ثبت نام کنید و پولتو بدی معلم های عالی شهرتون اینجوری واقعا به صرفه تر هست شما تیزهوشان هم باید پول پرداخت کنی

دقیقا خیلی خوبه کاش منم مادری مثل شما داشتم:))حق داره یاد نگیره دبیر ریاضی ماهم سه ساله با ماست اما ...

بخدا شب روزم شده دخترم

از هر صفحه ای ۳ ۴ تا فیلم دانلود میکنم ک ببینم با کدوم براش راحت تر زودتر یادمیگیره بعد با هم رو وایت برد تمرین میکنیم

حالا نمونه سوال هم پیدا کنم ک باهاش کار کنم خوبه.

خدا از معلمی ک کم‌کاری میکنه نگذره

تازه معلم ریاضی شون جلسه اول ب جا امید بهشون. گفته هیج کسی نمیتونه از من نمره ۲۰ بگیره بیخود تلاش نکنید نمیتونید

بچه م روحیه ش کامل باخت 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

وااای ممنون از دلگرمیتون:)من واقعا خیلی پرتلاشم و سخت کوش میدونم میرسونم خودمو اما حرف دوستمون یکم ت ...

خواهش میکنم

اگر واقعا علاقه داری تلاش کن براش، نگران نباش خیلی میشناسم دوره دوم وارد شدن ولی رتبه های خیلی خوب اوردن

مدارس تیزهوشان هم دبیرهای بهتری از دولتی دارن، ولی مهم‌ترین مزیتش جو درسی حاکمه و رقابتی که باعث میشه بچه ها بیشتر تلاش کنن، اگر قبول هم نشدی ولی تونستی این حس رو با ازمون توی خودت ایجاد کنی، باز رتبه عالی میاری

[کاربران آقا درخواست دوستی ارسال نکنند]