2777
2789
برا پایه هفتم درس ریاضی علوم و عربی چه کتاب‌هایی پیشنهاد میدی؟

به عقیده من کتابی نیاز نیس 

کتابای درس هفتم فوق العاده راحتن 

ریاضی که پایه ی قوی داشته باشن حله 

برا رفع اشکال هم فیلم های استاد حیدری

برا علوم هم من متن درس اونقدرررر میخوندم که اصل موضوعو بگیرم جای سوالی هم بود از گوگل کمک میگرفتم فیلمای جمع بندی میدیدم

برای عربی اگه منظورتون روخوانیه ،دقیفا مثل تلاوت قرآنه 

پس سعی کنن روانخوانی قرآنشون خوب باشه 

و مکالمات عربی رو روزی دوسه بار انجام بدن(طبق روال تدریس دبیر)

با توجه به سطح بچه باید بخرید اگر سطح خیلی پایینه سیر تا پیاز چون کامل توضیح میده اگر سطح خیلی بالا ...

ممنون ازت

تو ریاضی متوسط عربی و علوم خوب 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به عقیده من کتابی نیاز نیس کتابای درس هفتم فوق العاده راحتن ریاضی که پایه ی قوی داشته باشن حله برا ر ...

فصل اولش ک گیر کردیم تو گل😄

با کلیپ ها ک تو آپارات تقریبا داریم جلو میریم

سالهای قبل خیلی ریاضی ش خوب بود نمیدونم امسال بخاطر معلم یا چی ک خوب یاد نگرفته

البته الان ک فیلم ها رو دیده تازه فهمیده موضوع کتاب چیه خیلی بهتر شده

میخوام نمونه سوال کار کنم باهاش 

دوستان گفتن راهنمایی کامل دبیرستان درس داده میشه و ورودی جدید عقب‌تره، ولی من طبق چیزی که خودم دیدم میگم اینطور نیست و اول اینکه دوره اول سطح بالا تدریس میشه ولی نه در سطح دبیرستان، صرفا بالاتر از خود کتب راهنمایی 

خود دوره دوم هم بستگی به شعبه داره ولی اکثر دبیرها خوبن و درس میدن کامل، باز باید از دانش‌اموزان همون شعبه پرس‌وجو کنی استارتر ولی اینکه درس ندن و بگن قبلا درس داده شده نه اینطور نیست معمولا

اینکه دوره اول تیزهوشان هم نبودی نترس، اولش شاید سخت باشه ولی به مرور راه میوفتی و میتونی خودت رو به سطح خوبی برسونی

بله ما کتاب های بیشتری نسبت به بچه ها داریم که اگر بزنید اینترنت میاره و ما درس های تخصصی دبیرستان ج ...

من نمیدونستم ... فکر کردم همین درس های راهنمایی باشه