2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم به شخصه واقعا تیزهوشان و دوس ندارمروحیه بچه واسم مهم تره

منم از سختگیری زیاد خوشم نمیاد.

برا کسی خوبه ک واقعا عاشق درس باشه  

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

منم از سختگیری زیاد خوشم نمیاد.برا کسی خوبه ک واقعا عاشق درس باشه

ببینید واقعا برا ماهایی که تشنه مهارت و علمیم سطحی نگری خیلی عذاب آوره

نه ساله داره تحمل میکنم مدارس دولتیو

معلمایی داریم که بودو نبودشون فرقی نداره خودمون میریم با کتاب های درسی و سایتای مختلف درس میخونیم

ببینید واقعا برا ماهایی که تشنه مهارت و علمیم سطحی نگری خیلی عذاب آورهنه ساله داره تحمل میکنم مدارس ...

شما تیزهوشان معلم نمیاد براتون وقت بزاره چون مدرسه دولتی هست یا توجه به رقابت بچه ها شما مجبوری که درس بخونی این یک و دو اینکه ما در سه سال راهنمایی تمام درس های تخصصی دبیرستان جمع کردیم و معلم هیچ دوره ای نمیکنه یعنی اینکه شما سه سال از اون بچه ها عقب تری ! و ورودی نهم به دهم در سال شاید یک یا دو نفر باشه 

بنظرم به سختیاش اصلا نمی ارزهتا جمعه مدرسه ان تا ساعت ۸

کدوم شهر و شعبه؟ 

اکثر تیزهوشان‌های دوره دوم ۴ روز در هفته‌ن، تا ساعت ۲ و خرده ای

دوره اول هم ۵ روز تا ساعت ۲ معمولا

[کاربران آقا درخواست دوستی ارسال نکنند]

ببینید واقعا برا ماهایی که تشنه مهارت و علمیم سطحی نگری خیلی عذاب آورهنه ساله داره تحمل میکنم مدارس ...

اره واقعا معلم ها اصلا خوب درس نمیدن

دختر من نمونه دولتی. ولی معلم ریاضی افتضاح درس میده  هیچی نمیفهمه

میگه مامان جتی از صندلی ش هم پا نمیشه ی توضيح بده. سر. سری یه چیزی میگه بعد روخوانی میکنه. بعد یکی بچها میاره پا تخته بنویسه و تمام

الان ۱۲ صفحه کتاب و خودم دارم با فیلم و کتاب با بدبختی باهاش کار میکنم تا ی معلم خصوصی خوب پیدا کنم

کدوم شهر و شعبه؟ اکثر تیزهوشان‌های دوره دوم ۴ روز در هفته‌ن، تا ساعت ۲ و خرده ایدوره اول هم ۵ روز تا ...

من کرج درس میخوندم و پنج شنبه و جمعه هم می‌رفتیم مدرسه ! فرزانگان سه هم بودم حتی فرزانگان های دیگه که خبر داشتم تا ساعت پنج شش عصر مدرسه بودن

برا پایه هفتم درس ریاضی علوم و عربی چه کتاب‌هایی پیشنهاد میدی؟

با توجه به سطح بچه باید بخرید اگر سطح خیلی پایینه سیر تا پیاز چون کامل توضیح میده اگر سطح خیلی بالا هست ایکیو و اگر متوسط هست گاج

شما تیزهوشان معلم نمیاد براتون وقت بزاره چون مدرسه دولتی هست یا توجه به رقابت بچه ها شما مجبوری که د ...

یعنی چی؟؟

تو راهنمایی درسهای دبیرستان میخونین؟

دوره دوم توی تهران سمت شرق

عزیزم صرفا با باز بودن در مدرسه که نمیشه گفت بچه‌ها ۷ روز کلاس دارن

شاید اونایی که جمعه میان کلاس المپیاد دارن مثلا، یا برای پروژه خوارزمی میان و ...

چون اساتید المپیاد معمولا دانشجوان و اخر هفته وقت خالی دارن

من درمورد اکثر فرزانگان‌ها میدونم که ۴ روزه‌ان، یک روز هم از بقیه مدارس کمتر

[کاربران آقا درخواست دوستی ارسال نکنند]