2777
2789
عنوان

نامزدم میگه بیاید خواهرمو برای داداشت بگیرین

| مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 55 پست

بگو از هر دیگ آش یه ملاقه بسه😄

اگه به هم میان و شرایطشون خوبه بهش فکر کنید ولی من شخصا اینجور وصلتا رو نمی‌پسندم چون اغلب رو زندگی همدیگه تأثیر میذارن

‌ ‌تخت خوابت گر طلا باشد و فرشت از حریر؛ بالش وجدان اگر راحت نباشد خواب نیست...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه به یک طرفه راضی نیس😂😂😂

گر نگهدار من آن است که خود میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد....! دوتا دوست خوشملیم که کاربری دست هر دوتامونه جهت جلوگیری از هر گونه سوء تفاهم میگم که مودی نیستمممممم و بخاطر همین تاپیکا کلا باهم فرق دارن🤣🤣🤣   اگه استارتر نیستی و نظرتو درباره کامتنم میخوای بد بگی و بهم بی احترامی کنی اصلا روم ریپلای نزن چون یا جوابتو نمیدم یا یه جوری میدم که خودت خجالت زده بشی که چرا باهام بد حرف زدی ... دیگهههههه یه دختر پرانرژی در فضای مجازیم و در عین حال بسیار جدی که اگه تو دنیای واقعی ببینیم اصلا باورت نمیشه😂😂😂 .  در آخر بهترین ورژن خودمم❤

بگو زشته 

اطراف من این رسم رو قدیما خانواده های فقیر که توانایی خرید طلا و لباس و.. رو نداشتن انجام می‌دادن و برای عروس هیچ نمیخریدن در عوض اونا هم واسه عروس نمیخریدن 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
بگو بی غیرت، یکم غیرت داشته باش رو ناموست

این کلا حرف زدنش یک مدلیه قبل اینکه بیاد خواستگاری ام به من میگفت اگه بابات به من دختر نده میام زن خودشو میگیرم بعد دید ناراحت شدم عذر خواهی کرد گفت شوخی کردم

بگو از هر دیگ آش یه ملاقه بسه😄اگه به هم میان و شرایطشون خوبه بهش فکر کنید ولی من شخصا اینجور وصلتا ...

نه داداش من اصلا از خواهر نامزدم خوشش نمیاد ولی حس میکنم اون داداشمو دوست داره

خب بگیرین دیگه اینجوری به نفعته بجای اینکه بعدا هم با زنداداش هم با خواهر شوهر درگیر بشی که دو نفر میشن با دوتا شخصیت و اخلاق متفاوت اینجوری دیگه فقط یه نفره با یه شخصیت 😂😂😂😂😂

گناه کردیم نه نعمت هایش را گرفت نه رسوایمان کرد اگر بندگی اش را میکردیم چه می‌کرد 🧡🩵

این کلا حرف زدنش یک مدلیه قبل اینکه بیاد خواستگاری ام به من میگفت اگه بابات به من دختر نده میام زن خ ...

اصلا این مدل حرف زدن حتی به شوخی هم زشته، احتمالا ازون آدمایی هست که بی فکر حرف میزنن

خب بگیرین دیگه اینجوری به نفعته بجای اینکه بعدا هم با زنداداش هم با خواهر شوهر درگیر بشی که دو نفر م ...

اخه داداش من اصلا خوشش نمیاد از این دختره بعد اینم چند بار تاکید کرده پاشید بیاید🤣🤣🤣