2777
2789
عنوان

نامزدم میگه بیاید خواهرمو برای داداشت بگیرین

| مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 55 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو زشته اطراف من این رسم رو قدیما خانواده های فقیر که توانایی خرید طلا و لباس و.. رو نداشتن انجام م ...

نه اینا وضعشون خوبه خواهرشم خدایی خوشگله ولی داداش من خوشش نمیاد اصلا چند بارم گفته من گفتم باید خودشون انتخاب کنن برمیگرده میگه ما راضیم انگار فقط اونا مهمن🤣🤣

فک کنم خواهرش خوشش میاد زور کرده به نامزدت، داداشت چیکارس؟ خواهرش خوشگله یا نه

خواهرش خوشگله کلی ام خواستگار داره ولی سلیقه متفاوته دیگه داداش من قد بلند دوست داره بنده خدا خب قد خودشم بلنده اگه با این ازدواج کنه خیلی اختلاف قدی دارن

نه اینا وضعشون خوبه خواهرشم خدایی خوشگله ولی داداش من خوشش نمیاد اصلا چند بارم گفته من گفتم باید خود ...

بگو داداشم دوست دختر جدی داره 

هر وقت با هر کسی ازدواج کرد بگو این همون بود 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
هر چیزی حد و حریمی داره، صمیمیت و راحتی با لق چونگی و چرند گفتن فرق داره ، یه حرفایی حتی شوخیشم زشته ...

بنظرت چه برخوردی کنم دیگه از این حرفا نزنه بخدا همش میترسیدم شب خواستگاری چیزی بگه دعوا شه انقدر بی عقله

اخه داداش من اصلا خوشش نمیاد از این دختره بعد اینم چند بار تاکید کرده پاشید بیاید🤣🤣🤣

چقدر سیریش خواهر شوهرت خدا بهت رحم کنه 

من که از دست خواهرای شوهرم به گلو رسیدم 

گناه کردیم نه نعمت هایش را گرفت نه رسوایمان کرد اگر بندگی اش را میکردیم چه می‌کرد 🧡🩵

اصلا کار عاقلانه ای نیست با یه استیکر خنده رهاش کن

همون استیکر خنده میزارم بیشتر ادامه میده دیگه تا ماه عسلم پیش رفته این میگه ی شب عروسی ما ی شب عروسی اینا بعد بریم ماه عسل🤣🤣🤣

به نظرت به داداشم این حرف نامزدمو بگم بدونه یا نه؟

نامزد یا دوست پسر چون بالا گفتی خواستگاری 

نه هیچی نگو 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
نامزد یا دوست پسر چون بالا گفتی خواستگاری نه هیچی نگو

نههه نامزد کردیمم منظورم به این بود میگفت شب خواستگاری دختر نده بابات میام زنشو میگیرم یعنی مامان من😐