2777
2789
عنوان

آموزش زبان

130 بازدید | 19 پست

سلام دوستان کسی هست که

زبان خارجه رو بلد باشه

و بتونه آموزش بده؟

خیلی دوسدارم یاد بگیرم و برم کلاس

اما شوهرم مخالفه

🌹اللّهم صل علی محمّد و آل محمّد🌹

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببینین خانما یه نصیحت خواهرانه بهتون بکنم اینکه من زبان رو توش  تومحیط زبان سراکارهم کردم زبان فوق العاده  فراره اگرقراره یادبگیرین باید ازش استفاده کنین اگرشرایط رفتن خارج ازکسور دارین مکالمه خوبه ولی بازاگرصحبت نکنیین یادتون میره امااگرشرایط رفتن ندارین به خارج ازکشور بهتره ترجمه انجام بدین امابازهم کارکنیین 

سلام میشه روش یاد گیری رو بهم بگی من دارم کلاس زبان می رم اما نمی دونم مکالمات رو از حفظ کنم یا نه ؟ ...

کلمات مهم ترن و قواعد مکالمات برا چی حفظ بشه ی کتاب داستان بگیر ترجمه کن 

ببینین خانما یه نصیحت خواهرانه بهتون بکنم اینکه من زبان رو توش  تومحیط زبان سراکارهم کردم زبان ...

درست میگین....باید کار کرد

کلمات مهم ترن و قواعد مکالمات برا چی حفظ بشه ی کتاب داستان بگیر ترجمه کن 

می دونی تو جمله سازی مشکل دارم بعضی وقتا کلمات از ذهنم می پرن نمی تونم جمله درست کنم  با اینکه دارم کلمات رو هم از حفظ می کنم 

بعد میشه بی زحمت بگی چقدر زمان می بره تا ادم بخواد یه زبان دیگه رو یاد بگیره ؟ ممنون

از اول مارکت خیلی عالیه.... وقتی واژگان رو یاد بگیری و کمی از قواعدم بلد باشی با ترجمه کتاب و فیلمها ...

انشاالله بتونم بگیرم....هزینش چقدر بود برای شما؟

دلیل پرش و عدم جمله سازیت اینه که بعد از یاد گرفتن واژه ها اونا رو تو جمله ب صورت تمرینی یار ترجمه ب کار نبردی....الان اموزش هر کلمه تو کتابا همراه با به کاربردن اون کلمه تو جملس.... یادگیزی زبان دیگه هم بستگی به استعدادت  و اون زبان داره کمتر از 6 ماه نیست تازه اونم ب صورت مداوم 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 55 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز