خانم ها ببینید من راست میگم یا علکی ناراحت میشم ۱۸ ساله ازدواج کردم هیچکس منو پا گشا نکرد از طرف شوهرم همش عو های خودمو ودایی هام و مادر بزرگم تا حالا یه جوراب بهم ندادن برادر شوهرم ازدواج کرده نزدیک ۳۰ ملیون به عروسی داده حالا مادرش یادش داده مهمون دعوتش کن یدونه انگشتر براش بخر شو هرم اومد بهم گفت منم داد زدم سرش گفتم تا حالا کدومتون به من طلا دادید که حالا من بدم بحث کردم باهاش گفتم مهمون میکنم دو ملیون پول بدیم میگه کمه در ضمن فقط به خودشون اینطور داره میرسه اگه برادر من بود یه کاری میکرد عروسی نیاد با بهانه هاش الان برادرم عیدخونه خرید ۵۰۰ هزار داد به طرف من خیلی خسیسه
نمیشه الان اماده هستن چراغ سبز نشون بدم بالاخره دعوت میکنم ولی از روی اجبار چون پسرشونو زن گرفته بودن به من نگفته بودن پنهان میکردن بعد از ۶ ماه از فامیلهامون شنیدم
بخدا من ۹ تا النگو دارم نمیندازم میگن خطر ناکه نگه داشتم واسه اینده بچه هام بدلیجات برای عروسی اندا ...
اومم دقیقا 👌 به نظرم مستقیم به مامانش بگو حاج خانم شما میخواین به عضو جدید خونواده هدیه عالی بدین میتونین از جیب خودتون و همسرتون مایه بزارین همسر من موظف نیست بهایی پرداخت کنه برای این هدیه
شب که میشه خوش خیم ترین دلتنگی هایم عود میکند.....💔
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.