2777
2789
عنوان

پا گشای جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 28 پست
به مرگ بگیر،به تب راضی شه.بگو اصلا دعوت نمیکنم

نمیشه الان اماده هستن چراغ سبز نشون بدم بالاخره دعوت میکنم ولی از روی اجبار چون پسرشونو زن گرفته بودن به من نگفته بودن پنهان میکردن بعد از ۶ ماه از فامیلهامون شنیدم

خدایا هممونو عاقبت بخیر کن
بخدا من ۹ تا النگو دارم نمیندازم میگن خطر ناکه نگه داشتم واسه اینده بچه هام بدلیجات برای عروسی اندا ...

اومم دقیقا 👌 به نظرم مستقیم به مامانش بگو حاج خانم شما میخواین به عضو جدید خونواده هدیه عالی بدین میتونین از جیب خودتون و همسرتون مایه بزارین همسر من موظف نیست بهایی پرداخت کنه برای این هدیه 

شب که میشه خوش خیم ترین دلتنگی هایم عود میکند.....💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اومم دقیقا 👌 به نظرم مستقیم به مامانش بگو حاج خانم شما میخواین به عضو جدید خونواده هدیه عالی بدین م ...

پیش من نگفته وای شوهرم رفت خونشون اومد این حرفو زد فهمیدم

گفتم میگه خودتو با اون مقایسه نکن تو ۱۸ ساله ازدواج کردی با اخم میگه

دیگه بدتر،قبلا مردم خودشون و مجبور میکردن رسم و رسوم و رعایت کنن

الان هیچکسی بخاطر هیچکس خودش و اذیت نمیکنه

من بودم میگفتم اصلا دعوت نمیکنم حتی اگر دعوامون بشه

بعد نهایتا به یه دعوت با هدیه ایی که خودم بخوام راضی میشدم 

دیگه بدتر،قبلا مردم خودشون و مجبور میکردن رسم و رسوم و رعایت کننالان هیچکسی بخاطر هیچکس خودش و اذیت ...

ای بابا  با یه ادم احمق طرفم فقط حرف خودشو میزنه  حالا  داداشش و زنش اصلا ما رو دیدنی قیافه میگیرن همیشه داداشش ۱۰ سال کوچیکتره جواب سلام ما رو نمیده