خانم ها ببینید من راست میگم یا علکی ناراحت میشم ۱۸ ساله ازدواج کردم هیچکس منو پا گشا نکرد از طرف شوهرم همش عو های خودمو ودایی هام و مادر بزرگم تا حالا یه جوراب بهم ندادن برادر شوهرم ازدواج کرده نزدیک ۳۰ ملیون به عروسی داده حالا مادرش یادش داده مهمون دعوتش کن یدونه انگشتر براش بخر شو هرم اومد بهم گفت منم داد زدم سرش گفتم تا حالا کدومتون به من طلا دادید که حالا من بدم بحث کردم باهاش گفتم مهمون میکنم دو ملیون پول بدیم میگه کمه در ضمن فقط به خودشون اینطور داره میرسه اگه برادر من بود یه کاری میکرد عروسی نیاد با بهانه هاش الان برادرم عیدخونه خرید ۵۰۰ هزار داد به طرف من خیلی خسیسه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل) دوجمله از #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم میکند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار میکند، نمیتوانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".
طلا زیاده برای پاگشا اونم تو این اوضاع اقتصادی مامانش خیلی دوست داره طلا بده خودش بره با پول خودش ط ...
بخدا من ۹ تا النگو دارم نمیندازم میگن خطر ناکه نگه داشتم واسه اینده بچه هام بدلیجات برای عروسی انداخته بودم عین طلا بود بنظرم از حسودی گفته مادرش که من چقدر طلا خریدم