2789
عنوان

راستشو بگین

492 بازدید | 49 پست

واقعا راستش رو بگید که بچتون کی جیش رو خبر داد و از پوشک گرفتینش.بعضیا میگن بچه ی من زیر یک سال و نیم خبر میداد واقعا راسته؟

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من پسرمو دو سال و ده ماهگي از پوشك گرفتم... حتي يك بار هم جايي رو نجس نكرد... اينم بگم پسرم فوق العاده باهوشه...

زنی که زیبایی اندیشه پیدا کرده باشد زیبایی تنش را نشان نمی دهد. دکتر شریعتی

بشنو و باور نکن.هنر اینه که بچه جایی رو کثیف نکنه نه اینکه بعد اینکه جیش کرد و همه حا رو نجس کرد بگه.بعضیا میخوان بگن بچه ما خیلی باهوشو جلو افتاده اس .واللا الان اگه نوزادم پوشک نکنی به خودش جیش میکنه دیگه.باید بزاری بچه کاملا امادگی روحی و جسمیشو پیدا کنه

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚

بچه ی من هم مرداد ۲ ساله میشه وای خبر نمیده هر چقدرم خودم میبرمش دستشویی تاثیری نداره و اینو بگم که دیر به دیر جیش میکنه آدم نمیفهمه کی ببرتش دستشویی زیاد میبرمش دستشویی ولی شاید از ده بار دوبارش رو جیش کنه

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   

عزیزم گربه رو تربیت کنی خبر میکنی 

بچه که جای خود😂

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...