2777
2789
عنوان

راستشو بگین

488 بازدید | 49 پست

واقعا راستش رو بگید که بچتون کی جیش رو خبر داد و از پوشک گرفتینش.بعضیا میگن بچه ی من زیر یک سال و نیم خبر میداد واقعا راسته؟

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من پسرمو دو سال و ده ماهگي از پوشك گرفتم... حتي يك بار هم جايي رو نجس نكرد... اينم بگم پسرم فوق العاده باهوشه...

زنی که زیبایی اندیشه پیدا کرده باشد زیبایی تنش را نشان نمی دهد. دکتر شریعتی

بشنو و باور نکن.هنر اینه که بچه جایی رو کثیف نکنه نه اینکه بعد اینکه جیش کرد و همه حا رو نجس کرد بگه.بعضیا میخوان بگن بچه ما خیلی باهوشو جلو افتاده اس .واللا الان اگه نوزادم پوشک نکنی به خودش جیش میکنه دیگه.باید بزاری بچه کاملا امادگی روحی و جسمیشو پیدا کنه

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚

بچه ی من هم مرداد ۲ ساله میشه وای خبر نمیده هر چقدرم خودم میبرمش دستشویی تاثیری نداره و اینو بگم که دیر به دیر جیش میکنه آدم نمیفهمه کی ببرتش دستشویی زیاد میبرمش دستشویی ولی شاید از ده بار دوبارش رو جیش کنه

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   

عزیزم گربه رو تربیت کنی خبر میکنی 

بچه که جای خود😂

فقط 27 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی