2777
2789
عنوان

راستشو بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 49 پست

دختر من اصلا شبها جیش نمیکنه(تنها نکته ی مثبتش)دوست دارم روزها هم خبر بده نمیتونم تا تابستون تحمل کنم

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دو سال و هفت ماهگی گرفتم دو دفعه نشوندم رو لگن جیشش ریخت جایزه دادم دفعه سوم و چهارم تا دید داره میریزه به ذوق جایزه دوید رو لگن نصفش زمین ریخت نصفش به لگن رسید 

بعد ازونم فقط یکبار حواسش پرت شد و نرفت بشینه به همین رحتی چون اماده بود این چیزا عجله نداره

من دو سال و هفت ماهگی گرفتم دو دفعه نشوندم رو لگن جیشش ریخت جایزه دادم دفعه سوم و چارم تا دید داره م ...

یعنی ۲۲ ماهگی زوده؟

دختر من اصلا شبها جیش نمیکنه(تنها نکته ی مثبتش)دوست دارم روزها هم خبر بده نمیتونم تا تابستون تحمل کن ...

پسر منم شبا جیش نمیزنه، از دو ماهگی متوجه شدم شب ها تو خواب جیش نمیزنه که البته اینم بگم پسرم از بدو تولد خوابش طولانی بود تا ۷ ساعت می خوابید که چندتا دکتر بردمش گفتن مشکلی نیست، چون خوابش طولانی بود جیش هم نمی زد دیدم گناه داره ۳ ماهگی شبا پوشکش نمی کنم، فقط یه تشکچه میزارم زیرش که اگه صبح زودتر از من بیدار شد و جیش زد تشکش خیس نشه، که شاید دو هفته ای یبار اتفاق بیافته که در اونصورت پتوش رو می شورم، خودشم وقتی جیش میزنه از خیسی بدش میاد گریه می کنه، الان ۱۵ ماهشه، یکم اینکار سختی داره اما عوضش تا الان کلا یکبار پسرم سوخته که اونم بخاطر حساسیت به یه ماده خوراکی بود؛ 

ولی در مورد مستقل کردن بچه اصلا تا ۲ سالگی اقدامی نمی کنم واسش، 

یعنی ۲۲ ماهگی زوده؟

میتونی امتحان کنی مهم اینه که اعصابی که مجاری ادرار رو کنترل میکنه قوی شده باشه که معمولا بعد از دو سالگی وقتشه ولی ممکنه بچه ای زودتر بدنش اماده باشه

پسر منم شبا جیش نمیزنه، از دو ماهگی متوجه شدم شب ها تو خواب جیش نمیزنه که البته اینم بگم پسرم از بدو ...

منم شبها پوشکش نمیکنم از خواب که بیدار میشه ی ۲۰ دقیقه بعدش جیش میکنه که اونم میبرمش دستشویی ولی زیاد میسوزه پاهاش بخاطر همین وست دارم از پوشک بگیرمش

دو سال و هفت ماه محلشون نده جیش و چاقی بچه شده جزو افتخارات بعضی خانومای ایرانی خخخخخخ

عزیزم و چیزهای دیگه، یه خانمی رو میشناسم از ۵ ماهگی بچه شو گذاشت روروئک که تا ۱۰ ماهگی بچه بیچاره راه افتاد اما پا پرانتزی شدید شد که خود مادر تو یکسالگی متوجه شد و بردش دکتر گفت انحراف پیدا کرده چون زود راه رفته، حالا بچه داره دارو مصرف می کنه، 

چرا عاقل کند کاری؟؟؟؟!!!!

و همشم می گه دختر من خیلی متفاوته مشخصه که نابغه اس از وقتی دنیا اومد بغلش کردم فهمیدم اینو، 

مهم تربیت صحیح بچه اس، حالا کمی باهوش تر یا کم هوش تر مهم نیست اگه بچه پرتلاش باشه آینده خوبی در انتظارشه که اینم با تربیت پدر و مادر اتفاق میافته، بدترین ضربه به رشد و تربیت بچه دادن اعتماد بنفس زیاد و کاذب به کودک هست که ممکنه آیندشو تباه کنه، 

عزیزم و چیزهای دیگه، یه خانمی رو میشناسم از ۵ ماهگی بچه شو گذاشت روروئک که تا ۱۰ ماهگی بچه بیچاره را ...

اخه راه رفتن و جیش گفتن چه ربطی به هوش داره حالا مثلا دیرتر یا زودتر بشه تو پذیرشش برای هاروارد تاثیر داره دیوانه ان مردم 

عین اینایی که به زود دندون دراوردن بچشون افتخار میکنن!!!!!!!

شاید از خوراکشه  شکر ابمیوه رب چیزای اسیدی میسوزونن

از چیز شیرین زیاد خوشش نمیاد.دکتر بردمش گفت پوستش زیادی حساسه باید مرتب پناد بزنی ولی خودم حس میکنم واسه پوشکه چون تا حالا امتحان کردم و دیدم بدون پوشک سالمه

از چیز شیرین زیاد خوشش نمیاد.دکتر بردمش گفت پوستش زیادی حساسه باید مرتب پناد بزنی ولی خودم حس میکنم ...

پوشکشو عوض کن، چه پوشکی واسش استفاده می کنی؟ 

البته آب مرکبات و رب گوجه یا گوجه و خوراک های اسیدی خیلی موثرن