81aidabanoo مدیر استارتر عضویت: 1403/06/05 تعداد پست: 94 عنوان مرسوله 63 بازدید | 4 پست سلام دوستان من از سایت باسلام کتاب سفارش دادم بعد تو قسمت پیگیری سفارش ها زده مرسوله از سوی مبداء ذیربط تحویل پست نگردیدهدر حالی ک پیامک اومد ک برام ارسال شده کسی تا بحال چنین تجربه ای داشته راهنمایی کنه؟ 1404/07/17 | 18:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kattrinaa عضویت: 1401/12/18 تعداد پست: 4457 بابا اون باگ داره الکیهبا کد از تو گوگول نگاه کنمن همش خرید میکنم همینجوریهچون باگ داره باید خودت چک کنی لطفا تو تاپیکای من نمک نریز حرف بیخود بی ربط نزن ❌حد خودتو بدون و بی مورد کامنت نزار تا بهت بی احترامی نشه🙏
81aidabanoo مدیر استارتر عضویت: 1403/06/05 تعداد پست: 94 بابا اون باگ داره الکیهبا کد از تو گوگول نگاه کنمن همش خرید میکنم همینجوریهچون باگ داره باید خودت چک ... اها ممنون ببخشید من زیاد سر در نمیارم ازین چیزا منظور از ارزش مبلغ اظهار شده چیه؟؟
kattrinaa عضویت: 1401/12/18 تعداد پست: 4457 اها ممنون ببخشید من زیاد سر در نمیارم ازین چیزا منظور از ارزش مبلغ اظهار شده چیه؟؟ لابد یعمی پرداخت شدهکار ب ایناش نداشته باش من همیشه سفارش میدم ازش فقط کد که تو قسمت سفترش ها بردار از سایت پست تو گوگل بزن میاره برات بسته کجاس لطفا تو تاپیکای من نمک نریز حرف بیخود بی ربط نزن ❌حد خودتو بدون و بی مورد کامنت نزار تا بهت بی احترامی نشه🙏
81aidabanoo مدیر استارتر عضویت: 1403/06/05 تعداد پست: 94 لابد یعمی پرداخت شدهکار ب ایناش نداشته باش من همیشه سفارش میدم ازش فقط کد که تو قسمت سفترش ها بردار ... مرسی عزیزم واقعا درگیر شده بودم از فروشنده ام پرسیدم ولی جواب نداد ممنون ک راهنمایی کردی