2777
2789

مبارک باشه عزیزدلم کاش میشد یه کیک بگیرم بیام پیشت باهم جشن بگیریم🥺❤

خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است🕊"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم" جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد...    {📚bibliophil} نام کاربریم "وُنون یکم"هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارک باشه عزیزدلم کاش میشد یه کیک بگیرم بیام پیشت باهم جشن بگیریم🥺❤

فدات هیچکس نیست باهام بیاد بریم کافه ای چیزی مامانمم نمیاد با اینکه پولشو خودم میدم

تولدددددت مبارکککککککک🤩🥳🌸دلت نگیرهمنم اینجوریمنمیتونیم بقیه رو مجبور کنیم بهمون توجه کنن یا دوسمو ...

کاش حداقل خودم تنهایی میتونستم برم بیرون

تولدت کلی مبارک عزیزم🫂😘

انشاالله آرزوهای قشنگت خاطره شن ❤️ 

💍H❤️          آقایون  درخواست ندین مرسی 🙏                          ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

فدات هیچکس نیست باهام بیاد بریم کافه ای چیزی مامانمم نمیاد با اینکه پولشو خودم میدم

من اگه جای تو بودم تنها میرفتم کلا تنهایی رو ترجیح میدم برو برای خودت یه کیک کوچولوی خوشگل بخر از خودت عکس بگیر بعدم کیک بخور تنها بری خوش بگذرونی از اینکه بمونی خونه غصه بخوری بهتره❣

خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است🕊"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم" جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد...    {📚bibliophil} نام کاربریم "وُنون یکم"هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه