کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
زایمان طبیعی خیلی خوبه خداکنه جرعتشوپیداکنم.امید ب خدا
منم خیلی میترسیدم اونجا رفتم تو جوش قرار گرفتم همکاری کردم گفتم طبیعی میزام ولی نتونستم😅
کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
طبیعی واقعا جرعت میخواد😐حالا تلاشمو میکنم امید ب خدا
نترس بابا، به خدا هیچکس از درد طبیعی نمرده، برعکس اکثرا اونایی که طبیعی زاییدن بعدش راضی و خوشحال بودن من از خیلیاشون شنیدم که گفتن دلمون میخواد به خاط زایمان طبیعی بازم حامله شیم. به نظر من استرسو از خودت دور کن توکلت به خدا باشه خودتو بسپر به اون بگو هرچی صلاحه همون بشه خودت نوع زایمانتو تعیین نکن. یه وقت خدایی نکرده سز میکنی بعدش میگی کاش طبیعی زاییده بودم یا بالعکس، بسپر به خودش.