2777
2789

فرازی از وصیت نامه شهید عزیز🌷

از شما بزرگوران خواهش میکنم،

بعد نمازهای یومیه دعای فرج را قرائت کنید و تا 

دعا رو نخوانید از سر سجاده خود بلند نشوید،

امام منتظر دعای شماست.

هر روز زیارت عاشورا،زیارت نافله ،زیارت جامعه کبیره را تلاوت کنید.اگر مشورت یا درد دلی داشتید بیایید سرمزارم.به لطف خدا حاضر و منتظر شما هستم

لطفا به نیت شهید مستجاب الدعوه صلوات یا هر سوره ای به دلتون افتاد بخونید

ان شا الله در دو دنیا شفیع ما باشند🍀

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حاجت گرفتید از ایشون؟اون روز نذر نمک دیدم به اسم ایشون

بله 

من نذر زیارت عاشورا برداشته بودم به نیت شهید

ممنون که یاد آوری کردی.‌ با سید الشهدا محشور بشن.

چه دعای قشنگی

ممنونم

اللهم صل علی محمدٍ وال محمدٍ و عجلْ فرجهمْ 

#اللﮩـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرج‍🌺

به نیابت از همه ی شهدا💚

💚💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚 در کربلا بی طرفان بی شرفانند تاریخ همان ست حسینی و یزیدی. بامااگه دشمن بشه تمام زمانه این مملکت، مملکت امام زمانه

کاش به منم یه نگاهی کنن 

نجات دهنده در آینه نیست...نجات دهنده در نجف است..مولا علی جآنم♥️خبر مرگ مرا بین نجف پخش کنید...دم آخر برسانید فقط بابا را....در مشکلات گره گشا علی ست..اعجوبه ایست این پدر قهرمان من💚 کیست مولا؟ همان که در کعبه به روی شانه ی پیمبر رفت شانه های نبی همان عرش است حیدر از عرش هم فراتر رفت/چرخش روزگار دست علیست کهکشان دانه های تسبیحش در خیبر شکست چیزی نیست فتح آن قلعه بود تفریحش/چند روزی قبل ازل زندگی را شروع کرده علی هر زمان رزق میرسد از راه شک ندارم رکوع کرده علی من نگویم که علی بود خدا نه هرگز!!! اگر بشر بود خدا حضرت حیدر میشد...اللهم عجل لولیک الفرج

گناهکارم روم نمیشه ازشون چیزی بخوام

شهدا ومعصومین خیلی بزرگوار هستند

ازشون کمک بخواهید حتمن کمکتون میکنن