2777
2789
عنوان

پنهان کاری

164 بازدید | 18 پست

من الان به همسرم چی بگم اون مخفی کاری کرد در صورتی که وقتی من ی دوست مجازی ک دختر هم بود داشتم دخالت کرد و مارو جدا کرد و گفت نباید دوست مجازی داشته باشی و من قبول کردم و دوستمو ک خیلی برام مهم بود ولش کردم  ولی اون با اینکه بهم قول داده بود ولی بازم بهش عمل نکرد  ب بهانه دستشویی  میره ناس مصرف می کنه و فکر میکنه من متوجه نمیشم

نمیدونم چیکار کنم 

حالم خیلی بده در حدی که فشارم 6😭😭😭

برخورد جدی باهاش داشته باش اگه خانواده حمایتت میکنن یه کاری کن به خودش بیاد.

💜💛به نظرم همه آدما یبار باید تا تهش برن! تا ته اون چیزی که خیلی بهش اصرار دارن! برن و تا جون دارن براش بجنگن! اونقدر که خسته و زخمی برگردن! مهم نیست تهش برنده شن یا بازنده مهم اینه که تهشو دیدن! کسی که تهشو دیده دیگه از هیچی نمیترسه! مدیون دلش نیست که ای کاش میشد.⁦⁦❤️⁩🧡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه عوارضی دارع ؟

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........
چی! ناس طوری دهن و دندون را داغون میکنه که سیگار پیشش بوق میزنه

سیگار هم میکشه و بعد ازدواج بهم گفت دقیقا وقتی ک کاری نمیتونستم بکنم  گف که اره من همین الان بهت میگم ک اینو میکشم منم چیزی نگفتم  با خودم گفتم ی سیگاره دیگه  ولی من واقعا از ناس بدم میاد و نمیدونم چمه حالم خیلی بده 

سیگار هم میکشه و بعد ازدواج بهم گفت دقیقا وقتی ک کاری نمیتونستم بکنم گف که اره من همین الان بهت میگ ...

عموما افرادی که ناس مصزف میکنن به طرز عجیبی شخصیتشون پیش بقیه افت میکنه.  تنها راهش این هست تشویق کنی برای ترک. بدون برپایی قشقرق. چون نهایتا دزدکی این کارا میکنه.  

عموما افرادی که ناس مصزف میکنن به طرز عجیبی شخصیتشون پیش بقیه افت میکنه. تنها راهش این هست تشویق کن ...

😭😭😭😭😭 منه بدبخت تو هر شرایطی کنارش بودم حالا اون ب ی قولی ک بهم داده بود عمل نکرد

😭😭😭😭😭 منه بدبخت تو هر شرایطی کنارش بودم حالا اون ب ی قولی ک بهم داده بود عمل نکرد

ببین اگر دست بزن نداره، پرخاش نمیکنه، و اهل زندگی هست باید مرتب تشویقش کنی برای اینده هر دو تون این مساله را ترک کنه.  چون سیگار و مواد درجا نمیکشه فکر میکنن واقعا مشکلی نداره.  در اینده به گوه خوری میفتن.  ولی دیگه دیر هست.  ولی ااگر بداخلاق دست بین و اهل ژندگی نیست یا بمون و سکوت کن یا برو. اگر خیلی برات مهم هست. چون موندن به پای ادم معتاد یعنی نابود کردن روان خودت و بچه ها.   

ببین اگر دست بزن نداره، پرخاش نمیکنه، و اهل زندگی هست باید مرتب تشویقش کنی برای اینده هر دو تون این ...

من خیلی دوسش دارم و خب با این کارش واقعا دلم نمیخاد ببینمش نمیدونم چجوری باهاش رو به رو شم  

من خیلی دوسش دارم و خب با این کارش واقعا دلم نمیخاد ببینمش نمیدونم چجوری باهاش رو به رو شم

من از دوست داشتن شما چیزی نپرسیدم. چون مشخص هست.  ایشون چه شخصیتی دارند.    روبرویی نداره.  بدون تعارف و جیغ و داد صحبت کنید.  تحقیر نکنید.  فقط تشویق و قرار دادن تو معذوریت اخلاقی. 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 1 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز