2777
2789
عنوان

پنهان کاری

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 18 پست
من از دوست داشتن شما چیزی نپرسیدم. چون مشخص هست. ایشون چه شخصیتی دارند. روبرویی نداره. بدون تعا ...

قراره بود  اینجوری ترک کنه  دفعه قبل میکرد اون دفعه من بهش گفتم یا من یا این  اون بهم قول داد  من از وقتی ک دیدم دوباره دستش واقعا حالم بده  همش فکرم درگیره  از طرفی دوست ندارم خوانواده ها درگیر بشن و از طرفی می‌دونم خودمم نمیتونم حلش کنم  ی حسی خیلی بدی دارم دلم میخاد بمیرم واقعا امیدی ب اینده ندارم 

قراره بود اینجوری ترک کنه دفعه قبل میکرد اون دفعه من بهش گفتم یا من یا این اون بهم قول داد من از ...

یا من یا اون برای کسی هست که واقعا میخواذ یک کاری بکنه. تهدید تو خالی طرف را جری تر میکنه.  تحقیر و مقایسه هم همینه.  فقط فقط باید مدام صحبت کنید.  باید ازش بخواید تلاش کنه و بگید میدونم به خاطر هر دو مون این کار را میکنه.   اصلا میدونید بچه هاتون حس حقارت خواهند کرد بابت اعتیاد و دندون داغون باباشون؟ کمی مطالعه کنید و راه حل مناسب پیدا کنید.  قول باد هواس. اعتیاد شیرینی خاصی داره. باید جایگزین مناسبش چیزی باشه. تا بشه ترکش کرد.  مثل ورزش. گذراندن وقت با خانواده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یا من یا اون برای کسی هست که واقعا میخواذ یک کاری بکنه. تهدید تو خالی طرف را جری تر میکنه. تحقیر و ...

میدونی چیه مشکل اینه ک اون دو هفته ی شهر دیگه سر کاره و فقط پنجشنبه و جمعه میاد 

میدونی چیه مشکل اینه ک اون دو هفته ی شهر دیگه سر کاره و فقط پنجشنبه و جمعه میاد

همون راهی که گفتم.  صحبت اروم.  هیچ گزینه ای دستت نداری.  تشویق کن بره ورزشی چیزی    هندونه زیز بغلش بذار. کارساز تر هست.  بقیه چرا باید خبردار بشن؟ خب شخصیتش یک بار خورد شه دیگه ابزاری دستت نمیمونه