2777
2789

سلام خانوما من دخترم ۱۹ مهر ۶ ماهشو پر میکنه و قراره غذای کمکی شروع کنم ولی دختر من چون رفلاکس هم داشت خیلی رو دادن چیزای دیگه بهش حساسم 

الان یه ماهه هر وقت میریم مهمونی خونه مادرشوهرم خواهر شوهرام  بهش با انگشت یا قاشق غذا میدن خیلی بهشون گفتم اینکارو نکنید ولی هر وقت گفتم میگن ما هم بچه بزرگ کردیم  بعد دخترم که میاییم خونه دلدرداش شروع میشه خیلی معذرت میخوام پی پی ش خلطی میشه ینی ممکنه از غذا باشه دیشبم مادر شوهرم دور از چشم من برداشته بود بهش مرغ رو تیکه تیکه داده بود امروز دیدم دستشوییش  خلط داره 

نه عزیزم خلطی بودن مدفوعش ماله اینه که میخواد دندون دربیاره بزار دهنش زیاده یا دفع رودش زیاد بوده تو ای ماه همینجوره مشکلی نیست ولی دیگه خودت شروع کن غذا دادن شیر بادوم بده فرنی بعد حریره بعد سوپ از همین امروز شروع کن

من از اول ماه ۵ شروع کردم به بچم غذا دادم

واقعا که 

پس چرا به عنوان مادر از نوزاد دفاع نمیکنی  

اصلا خیلی اشتباه میکنن با انگشت غذا میدن به نوزاد ۵ ماهه!!! 

کلی میکروب و آلودگی هم وارد بدن این نوزاد بی دفاع میشه 

حالا نمیشه شما نری خونه ی خواهر شوهراهای بی فکرت؟؟؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچت آلرژی داره 

باید از هرچیزی به مقدار خیلی کم شروع کنی ، مثلا در حد قد ی نخود تا نهایتا یک قاشق چایخوری 

و تا ده روز چیز جدید دیگه ای بهش ندی

پسر منم آلرژی داشت 

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Ayla is loading•••🐣🎀💗

نه عزیزم خلطی بودن مدفوعش ماله اینه که میخواد دندون دربیاره بزار دهنش زیاده یا دفع رودش زیاد بوده تو ...

کی گفته بلغمی شدن مدفوع از دندونه؟!

بلغم در مدفوع فقط دوتا دلیل داره یا عفونته یا آلرژی ...

بچه اسی آلرژی داره گلی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Ayla is loading•••🐣🎀💗

کی گفته بلغمی شدن مدفوع از دندونه؟!بلغم در مدفوع فقط دوتا دلیل داره یا عفونته یا آلرژی ...بچه اسی آل ...

نه من چند بار بچم اینجوری شد بردم‌دکتر گفت چون داره دندون در میاره بزاق دهنش زیاده

منم دخترم رفلاکس بود و دقیقا تو سن دختر شما شروع کردم غذا رو همون غذای سفره رو هم دادم چون بهش خیلی علاقه نشون میداد و پوره و... دوست نداشت و البته دل درد نمی‌گرفت و بهش می‌ساخت، 

با اینکه من روشم مثل خواهر شوهر و مادرشوهر شما بوده بازم حق رو به شما می‌دم مادر بچه از همه چیزش خبر داره سیستم بدن بچه‌اش رو میشناسه، سعی کن حساسیت نشون ندی که بدتر نکنن.

این سری که غذا دادن دستشوییش نشون شوهرت بده یا بهش بگو دلش درد میکنه بزار اون بیوفته جلو  

واقعا که پس چرا به عنوان مادر از نوزاد دفاع نمیکنی اصلا خیلی اشتباه میکنن با انگشت غذا میدن به نوزا ...

خیلی بهشون‌گفتم ولی گوش نمیدن هر چیم میگم گوش نمیدن چند بارم همسرم گفته نکنید اینکارو گوش ندادن دور از چشم ما بچه رو میبرن بهش غذا  میدن واقعا خسته شدم از یه ورم حا و حوصله حرفای بیخودشون رو ندارم که چرا نمیای و پسند نمیکنیو بخدا از وقتی زایمان کردم دیگه اعصاب نمونده برام 

نه من چند بار بچم اینجوری شد بردم‌دکتر گفت چون داره دندون در میاره بزاق دهنش زیاده

آخه فرق می‌کنه چندبار عیب نداره 

ولی آلرژی هم بیماری ای هستش که فقط متخصص آلرژی و ایمنی شناسی ازش سردرمیاره گلی 

دکتر شما شاید درست گفته ولی بعید می‌دونم به عنوان کسی که بچه آلرژی داشته

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Ayla is loading•••🐣🎀💗

واقعا که پس چرا به عنوان مادر از نوزاد دفاع نمیکنی اصلا خیلی اشتباه میکنن با انگشت غذا میدن به نوزا ...

بعضی ها انقدر فرهنگشون پایینه و بی‌شعورن که خیلی ببخشید سرتا پاشون رو هم قهوه ای کنی مهم نیست کار خودشون میکنن 

خیلی بهشون‌گفتم ولی گوش نمیدن هر چیم میگم گوش نمیدن چند بارم همسرم گفته نکنید اینکارو گوش ندادن دور ...

اینجا پای سلامت بچه ات درمیونه، من اگه بودم حداقل تا یه ماه نمی رفتم،بگو بچه ام دل درد میگیره، یعنی دلشون به حال یه نوزاد نمی سوزه ؟؟!!