2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 63 پست
برامنم همینطور ۷۹ایم

چرااخه الان متولد ۸۴ بچه دارن

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب ما نخواستیم. هرجور شده ازدواج. کنیم

یعنی تا آخرش مجرد باشیم؟

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 
چ تلاشی؟

نماز دعا چله؛ اینا 

دیدین بعضیا چطور راحت آسون ازدواج میکنن؛ اما برای من چقدر سخت شده تمام دخترا فامیل ازدواج کردن اما م ...

معیارت برای ازدواج چیه ؟ معیار داری اصن یا صرفا فقط به این فکر می‌کنی طرف مذکر و شوهر باشه ؟؟ 

صبور باش هرکسی تو سنی که قسمتش باشه ازدواج میکنه عزیزم، بعدم خودتو با کسی مقایسه نکن من اکثر دوستام و همکارام ۲۰تا۲۴سالگی ازدواج کردن و من۳۲سالگی اما اکثرشون جدا شدن 

مهم سن ازدواج نیست مهم انتخاب آگاهانه، عاقلانه ست

خوب توسایت ادم وحوا ثبت نام‌ کن

تو دنیا واقعی نیست بریم اون وقت تو سایت که کسی رو نمی‌شناسم 

چند سالته؟

۲۵

کی دیگه الان ازدواج میکنه تنهایی عشق و حالتو کن فکر کردی الان ازدواج کنی خبر خاصیه؟همین شرایط الانتو ...

نیاز های دیگه رو چطور رفع کنیم ؛ نمیشه که تا آخر عمر ازدواج نکرد؛ تنها بودن هم خیلی راحت نیست