2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 63 پست
چرااخه الان متولد ۸۴ بچه دارن

دقیقا این هشتادیا دور برشون داشت همه سبقت گرفتن حس ناکافی بودن روبه ما هفتادیا دادن 

دخترعمم۸۰عه خرداد رفتم عروسیش 

واقعا متنفرم از حس الانم😭🥲اونقدرر استرس دارم نگووو همیشه از بالای ۲۵سالگی ازدواج کردن متنفر بودم الانم نمیدونم چی بشه😭خدایا خیلی نامردی ازهرچی بدمون میاد سرمون میدی

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه. به وقتش با یه ادم. درست

دیگه کیه پس ؛ از وقتش که گذشت ؛ هیچی قشنگ نیست؛ همین سال هام همه ازدواج کردن بچه دارن دختر خاله هام کوچک ترن؛ ازدواج کردن آبجی هام! فقط منم که مجردم برام خیلی سخته 

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 

چند سالته؟ شاغلی؟

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

معیارت برای ازدواج چیه ؟ معیار داری اصن یا صرفا فقط به این فکر می‌کنی طرف مذکر و شوهر باشه ؟؟

دارم اما تصمیم گرفتم دیگه سخت نگیرم میگم طرف سالم باشه یه شغل خوبی داشته باشه قیافه که اصلا برام مهم نیست سن سال مهم نیست اخلاق مهمه؛ ولی کو خواستگار 

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 
نیاز های دیگه رو چطور رفع کنیم ؛ نمیشه که تا آخر عمر ازدواج نکرد؛ تنها بودن هم خیلی راحت نیست

باز از ازدواج راحت تره ببین ۹۹ درصد ازدواجا افتضاحن شاید یکی دوسال اول اوکی باشن ولی بعد از اون به معنای واقعی کلمه افتضاحن 

وضعیت مردای ایرانیم که توی رابطه جنسی مشخصه عملا فرقی با مجردی نداره 

منم ۲۸ ام کم آوردم فک میکنم تنهایی قسمتمه

نه هرجور فکر کنی اونو جذب میکنی مطمئن باش جفت روحیت پیدا میشه عجله نکن منم تو ۳۲ ازدواج کردم و بسیار از همسرم راضی ام، امیدوارم یه بخت عالی نصیبت بشه گلم

صبور باش هرکسی تو سنی که قسمتش باشه ازدواج میکنه عزیزم، بعدم خودتو با کسی مقایسه نکن من اکثر دوستام ...

اصلا تو جمع میرم خجالت میکشم ؛ دیگه دوست رفیقی ندارم چون اونا ازدواج کردن با متهل ها رفت اومد دارن

باز از ازدواج راحت تره ببین ۹۹ درصد ازدواجا افتضاحن شاید یکی دوسال اول اوکی باشن ولی بعد از اون به م ...

شما خودت مجردی ؟

چند سالته؟ شاغلی؟

۲۵ نه شاغل نیستم 

دقیقا این هشتادیا دور برشون داشت همه سبقت گرفتن حس ناکافی بودن روبه ما هفتادیا دادن دخترعمم۸۰عه خردا ...

من دختر خاله هام آبجی هام ۸۴ ۸۵ متاهل 

دیگه کیه پس ؛ از وقتش که گذشت ؛ هیچی قشنگ نیست؛ همین سال هام همه ازدواج کردن بچه دارن دختر خاله هام ...

نگزشته عزیزم ازدواج نصیب و قسمته بخت هر کس. جداست

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم