2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 63 پست
بله

من به شدت ازدواجی هستم😂دوست دارم ازدواج کنم الان به شدت احساس تنهایی میکنم نه دوستی نه چیزی خواهر هام ازدواج که کردن بدتر تنها شدم

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 
نگزشته عزیزم ازدواج نصیب و قسمته بخت هر کس. جداست

کاش امسال دیگه ازدواج کنم؛ خیلی غصه میخورم تو شهر ما هم که از ۲۰ سال بگذره زشت میدونن

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا تو جمع میرم خجالت میکشم ؛ دیگه دوست رفیقی ندارم چون اونا ازدواج کردن با متهل ها رفت اومد دارن

هنوز خیلی وقت داری سنت خوبه عزیزم بعدم ببین تمایل به ازدواج بخاطر شرایط اقتصادی و... خیلی کمتر شده فکر نکن بقیه روزی ده تا خواستگار دارن، بعدم نمیشه خدایی نکرده باهرکسی رفت زیر یه سقف، ازدواج خوب واقعا عالیه من خودم مجردی خوبی داشتم مستقل بودم اما الانو ترجیح میدم اونم علتش همسر خوبی هست که نصیبم شده اگر بد بود من چه میکردم؟ 

یه نفر میبینی۱۸سالگی ازدواج کنه۲۵جدا بشه یه نفر هم میبینی۳۵ازدواج مبکنه و خوشبخت ترین خانوم فامیل میشه پس به سن و سال نیس صبور باش و خودتو نباز

هنوز خیلی وقت داری سنت خوبه عزیزم بعدم ببین تمایل به ازدواج بخاطر شرایط اقتصادی و... خیلی کمتر شده ف ...

چیکار کنم چطور خودمو سرگرم کنم در جواب دیگران چی بگم

من به شدت ازدواجی هستم😂دوست دارم ازدواج کنم الان به شدت احساس تنهایی میکنم نه دوستی نه چیزی خواهر ه ...

خودتو سرگرم کن  

اینکه میگی اقوامت متولد ۸۵ هستن و ازدواج کردن واقعا افتخار نیست کسی که ۱۷ ۱۸ سالگی ازدواج میکنه آیندشو خراب میکنه کار خوبو شما کردی که ازدواج نکردی 

خودتو سرگرم کن اینکه میگی اقوامت متولد ۸۵ هستن و ازدواج کردن واقعا افتخار نیست کسی که ۱۷ ۱۸ سالگی ا ...

اونا هم از حق نگذریم ازدواج خوبی داشتن من خودم میگم هر زمان خواستگار خوب بود ازدواج کنه دختر بخدا وقتی سن بالاتر می‌ره ازدواج کم تر میشه 

[QUOTE=397815668]چیکار کنم چطور خودمو سرگرم کنم در جواب دیگران چی بگم[/QU

اگر شرایط کار داری حتما شغلی انتخاب کن و تو جامعه باش خودش به دیده شدن کمک میکنه اگرم خانوادت مخالف کار کردنن میتونی کلاس و باشگاه بری یا مشاغل خونگی رو انتخاب کنی یه منبع درامدی هم برات بشه، بقیه هم حرفی میزنن جوری رفتار نکن که دوباره تکرار کنن خیلی مودبانه بگو هرکسی قسمتی داره و کیس مناسب منم هنوز پیدا نشده و من دوس نداشتم سن کم ازدواج کنم، دوباره تکرار کردن بگو مگه خرج منو شما میدید؟ 

[QUOTE=397815668]چیکار کنم چطور خودمو سرگرم کنم در جواب دیگران چی بگم[/QUاگر شرایط کار داری حتما شغل ...

باشگاه میرم؛ شغل هم دارم بهش فکر میکنم 

اونا هم از حق نگذریم ازدواج خوبی داشتن من خودم میگم هر زمان خواستگار خوب بود ازدواج کنه دختر بخدا وق ...

تا از نظر شما ازدواج خوب چی باشه درضمن اونا مشکلاتشونو که نمیان جلوی شما بروز بدن همه ادما حفظ ظاهر میکنن 

کسی که ۱۷ سالگی ازدواج کنه مطمئنا نه درسی میخونه نه درامدی برای خودش داره و کلا وابسته به شوهرش میشه

[QUOTE=397815668]چیکار کنم چطور خودمو سرگرم کنم در جواب دیگران چی بگم[/QUاگر شرایط کار داری حتما شغل ...

دانشگاه هم که تموم کردم 

اونا هم از حق نگذریم ازدواج خوبی داشتن من خودم میگم هر زمان خواستگار خوب بود ازدواج کنه دختر بخدا وق ...

گلم ازدواج صبر، عاقل بودن و خیلی فاکتورهای دیگه رو نیاز داره و قطعا ازدواج تو سن کم سختتره فکر نکن مثلا تو۱۷سالگی ازدواج کردن خیلی راحته ازدواج خیلی مسولیت داره خیلی بالا پایین داره، کلی چالش روبروته به ظاهر زندگی دیگران نگاه نکن نمیدونی یه نوجوانی کع هنوز خودش ثبات شخصیتی نداره و از بحران بلوغ گذر نکرده چقدر اسیب میبینه چون ازدواج در عین حال که شیرینه نیاز به مدیریت و درایت داره، دقت کرده باشی اکثر طلاق ها هم مربوط به ازدواج افراد تو سن کمه ازبس عذاب میکشن 

تا از نظر شما ازدواج خوب چی باشه درضمن اونا مشکلاتشونو که نمیان جلوی شما بروز بدن همه ادما حفظ ظاهر ...

شغل هم که نیست اصلا ؛ من درس خواندم بیکارم 

حتما یرو سرکار انقد بهت اعتماد بنفس میده که خودتم فکرشو نمیکنی

دعا کن برام حداقل یه شغل خوب پیدا کنم