سلامممم1111 مدیر استارتر عضویت: 1404/06/18 تعداد پست: 726 عنوان یکی بهمکمک کنه 47 بازدید | 5 پست بچهها نمیدونم تا حالا اینطوری شدین یا نهنمیتونم احساساتمو تخلیه کنم نمیتونم گریه کنمدارم روانی میشم دارم میترکم کمک میخوام نیاز دارم یکاری کنم قلبم سبک بشهخوش به حال کسایی که راحت میتونن گریه کنن You say you wanted more, what are you waiting for? I'm not running from you ... Come ! break me down, burry me burry me , Im not finished with you 1404/07/17 | 00:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سلامممم1111 مدیر استارتر عضویت: 1404/06/18 تعداد پست: 726 چیشدهههههه خواهر توانایی گریه کردنو از دست دادم اتفاق بدی توزندگیم نیفتاده هاولی حس میکنم سنگین شدم این همه احساس با خودم حمل کردم نمیتونم گریه کنم راحت بشم You say you wanted more, what are you waiting for? I'm not running from you ... Come ! break me down, burry me burry me , Im not finished with you
mary921_74 عضویت: 1404/07/06 تعداد پست: 61 خواهر توانایی گریه کردنو از دست دادم اتفاق بدی توزندگیم نیفتاده هاولی حس میکنم سنگین شدم این همه ا ... اخ گفتی گفتی کاملا درکت میکنم من حالا اتفاقات بد خیلی اخیرا افتاده ولی شدم بی تفاوت فقط بغض دارم
سلامممم1111 مدیر استارتر عضویت: 1404/06/18 تعداد پست: 726 اخ گفتی گفتی کاملا درکت میکنم من حالا اتفاقات بد خیلی اخیرا افتاده ولی شدم بی تفاوت فقط بغض دارم چیکار کنیم ای خدا ... You say you wanted more, what are you waiting for? I'm not running from you ... Come ! break me down, burry me burry me , Im not finished with you
mary921_74 عضویت: 1404/07/06 تعداد پست: 61 چیکار کنیم ای خدا ... سخته حرف کلیشه ای بزنم ولی بابد تحمل کنیم بنظرت راه دیگه هست ؟ 😭
سلامممم1111 مدیر استارتر عضویت: 1404/06/18 تعداد پست: 726 سخته حرف کلیشه ای بزنم ولی بابد تحمل کنیم بنظرت راه دیگه هست ؟ 😭 😭😭😭😭 You say you wanted more, what are you waiting for? I'm not running from you ... Come ! break me down, burry me burry me , Im not finished with you