2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اونی که ادا در میاره میشه مثل خاور تو‌دیوار به دیوار، سعی کن خودت باشی، زیاد صحبت نکنی، و حرفاتو مزه کنی بعد برنی

خدایا فقط ازت می خوام محمدصادق❤️ و محمد علیمو ❤️سالم بذاری تو بغلم🌹
حلباس اراسته و مرتب  مسواک عطر خوب نشستن شوخی نکن  بلند نخند. مهربان مودب با وقار

من همش نیشم بازه یعنی وقتی خندم بیاددیگه نمیتونم جلوخودمو بگیرم بایدبیان جمعمم کنن

اووول ازهمه باهیشکی شوخی نکن..بلند بلند نخند که من متنفرم..شمرده حرف بزن..اروم ومتین باش..درباره تیپت هم خوش اندام باش..ارایش نکن زیاد..لباس متناسب اندامت بپوش..اگه امکان مالی داری موهاتو کراتینه کن..ناخن بکار

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
من همش نیشم بازه یعنی وقتی خندم بیاددیگه نمیتونم جلوخودمو بگیرم بایدبیان جمعمم کنن

نه دیگه گفتم که من اصلا خوشم نمیاد ازبلند خندیدن..نجابت و ظرافت زن زیر سوال میره..دوتا منشی داریم توبیمارستانی که کارمیکنم صدای خندشون حالمو بهم میزنه..قهقه میزنن..منم پوزخندمیزنم بهشون فقط

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم