2777
2789
عنوان

همسرم

135 بازدید | 11 پست

مرد خوبیه، چشم پاکه اهل خیانت نیست، خانواده دوسته، حامی درسی و شغلیمه و کلی نقاط مثبت دیگه

اماااا

غرغروعه! زبونش خییلی تلخه😔 عصبانی بشه یه چیزایی میگه که کوه منفجر میشه چه برسه به آدم، زبونش نیش داره

یکمم زود عصبی میشه

بابت حرف هایی که زده و دلم شکسته نمیدونم چرا دلم باهاش صاف نمیشه و باعث شده خوبی هاش به چشمم نیاد

کلا دنبال یه چیزیه که غر بزنه!

قبل اینکه بیاد خونه میگم خب بهانه زدایی کنم! چایی میزارم آماده شه، خونه مرتب میکنم، کارامو میکنم که بهونه ندم دستش

خواسته‌هایت‌را‌بسپار‌به‌خدایی‌ ﮼که‌تمام‌کارهایش‌به‌موقع‌است
کدوم مرد ایرانی بدون عیبه؟

میدونم گل بی خار خداست

اما نیش زدن و تلخ زبونی خییلییی بده😔

واویلا بچم مریض شه دیگه انگار دنیا تموم شده!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میدونم گل بی خار خداستاما نیش زدن و تلخ زبونی خییلییی بده😔واویلا بچم مریض شه دیگه انگار دنیا تموم ش ...

مثلا چی میگه

همسرم منم گاها منو مسبب تمامی اتفاقا میدونه تو بگو سوراخ شدن لایه ی اوزون

همه آرام گرفتندو شب از نیمه گذشت❤️‍🩹                            آنچه درخواب نرفت چشم من و یادتو بود😔💔

مثلا چی میگههمسرم منم گاها منو مسبب تمامی اتفاقا میدونه تو بگو سوراخ شدن لایه ی اوزون

وای به روزی که بیفتن به ایراد گرفتن 

کاش مادرشون قدرشناس بودن رو یادشون میداد

مثلا چی میگههمسرم منم گاها منو مسبب تمامی اتفاقا میدونه تو بگو سوراخ شدن لایه ی اوزون

دقیقا منم این مثالو میزنم برای خودم😁

وای به روزی که بیفتن به ایراد گرفتن کاش مادرشون قدرشناس بودن رو یادشون میداد

همسر من جدیدن اینجوری شده

خدا نکنه ی اتفاقی بیفته تو بگو هرچن بی ربط تا منو مقصر نکنه ک ول کن نیس

همه آرام گرفتندو شب از نیمه گذشت❤️‍🩹                            آنچه درخواب نرفت چشم من و یادتو بود😔💔