2777
2789
عنوان

علایم اتیسم

247 بازدید | 23 پست

سلام دوستان کسی بوده بچه ش در دو سالگی علایم اتیسم داشته و بعدش خوب شده باشه؟

دخترم واکنش به اسم نداره 

تماس چشمی خوبه نسبتا

توجه انتخابی داره

دستورپذیری انتخابی داره

بای بای نمیکنه دست نمیزنه 

درهارو خیلی باز بسته میکنه

از عروسک بدش میاد

ولی بازی های دالی موشه لیلی حوضک و چیزای اینطوری رو دوست داره و باهامون توی این بازی ها تعامل خوبه داره

حرف نمیزنه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

با همسن و سالاش ارتباط بیشتر بگیر هر روز ببرش پارک با فامیل و همسایه که بچه دارن ببرش و بیارش

خودت بشین با مامانها حرف بزن و نگاش نکن که خودش بره و بازی کنه، احتمالا بچه ت تنهاست و همبازی نداره،اون باید روزی با ده تا بچه ی بزرگتر و کوچیکترش ساعتها بازی کنه و کیف کنه تا همه چیش نرمال بشه

با همسن و سالاش ارتباط بیشتر بگیر هر روز ببرش پارک با فامیل و همسایه که بچه دارن ببرش و بیارشخودت بش ...

دقیقا همینه

بچه دور و برمون نیست ولی اینهایی که هستن مثل دخترداییش رو دوست داره و باهش میخنده و دنبال بازی میکنه

سعی میکنم هر روز بیرون ببرمش ولی توی پارک هم اصلا اجازه نمیده کسی روی تاب بشینه و جیغ میکشه

یا دوس داره از پله سرسره بالا پایین بره

یه وقتایی از یه سری بچه ها خوشش میاد میره سمتشون فقط بهشون دست میزنه و میخنده

در کل نسب به همسناش عقبه

قبلا رو پنجه راه میرفت الان نمیره

جاهای جدید محیط بسته اولش میترسه یکم

عروسک بازی و بازی های نمادین اصلا نداره و بلد نیست

کلا دوست نداره چیزی یادش بدم

ولی موهاشو شونه میکنه مسواک میزنه با قاشق غذا میخوره 

گوشی رو دم گوشش میزاره ماسک روی صورتش میزاره کلاه میزاره روی سرش و کارهای اینجوری

وقتی از سرکار میام خونه ذوق میکنه میاد سمتم

ولی کارای تکراری زیاد داره درهارو باز بسته میکنه

هیچ مشکلی نداره

کمبود ارتباط داره، بعضی بچه ها دیر ارتباط میگیرن نباید توقع داشته باشی میری پارک بپره با بچه های نا آشنا بازی کنه، باید اونقدر بری که چند تا رو کامل آشنا بشه

برخورد خودتم خیلی مهمه جایی میری با بقیه گرم بگیر و بگین و حرف بزنین و کاری به بچه ها نداشته باشین، ببینه شما گرم گرفتین با بقیه اونم احساس ارامش میکنه و میفهمه زیر ذره بین نگاه شما نیست

بعد اومد سمتتون قشنگ بغل بگیرینش و محبت کنین

من بچه ی اولم اینطوری بود، همیشه فکر میکردم مشکل داره، تا کلاس اولش که کم کم با بقیه حرف میزد کچل شدم با هیچکس گرم نمیگرفت حتی عمه ها و مادربزرگش..

الان که بزرگ شده و دبیرستان هست و معدلش همیشه نفر اول و دومه کلاسه.هنوزم بیشتر ترجیح میده با خودم حرف بزنه!

اما دختر بعدیم روحیاتش متفاوت بود و زود با همه دوست میشد

روحیات بچه ها متفاوته

هیچ مشکلی ندارهکمبود ارتباط داره، بعضی بچه ها دیر ارتباط میگیرن نباید توقع داشته باشی میری پارک بپره ...

تمام تلاشم  رو میکنم

متاسفانه بعضی رفتاراش انقدر روی اعصابم میره که هی غصه میخورم و سر همین با شوهرم بحثمون میشه

بچهای دیگه رو میلینم حسرت میخورم

دخترم رو از دعای خیرتون محروم نکنید🙏

من بچه ی اولم اینطوری بود، همیشه فکر میکردم مشکل داره، تا کلاس اولش که کم کم با بقیه حرف میزد کچل شد ...

اخه حرف هم نمیزنه دخترم

احساس میکنم درکش پایینه

توی خانه بازی و پارک متوجه تفاوتش میشم ناراحت میشم

نه ۲۱ ماهشه و اینکه مطمئنم همکاری نمیکنه و بیشتر عصبی میشه

اشتباه میکنی . ببر یه ویزیت بشه انشالله که  مشکلی نداره . ولی

خدای نکرده اگر هم مشکلی باسه هر چه سریعتر اقدام کنی بهتره. اونجا اذیتش که نمیکنن  با بازی درمانی  و گفتار درمانی یادشون میدن . اگر هم همکاری نکنه بازی هارو به خودت اموزش میدن خودت باهاش تو خونه کار کنی.

به این دوران  میکن زمان طلایی از دستش نده که فردا کاسه چه کنم دستت بگیری. 

بچه دوساله باید جمله های کوتاه بگه . بابا رفت ، اب بده . بای بای. دست دستی .  مامان .  بابا .  رفت . مال من . خودم .نازی.  واکنش به اسم . نسبت به لمس و نوازش واکنشش چیه ؟

جمله و ها و کلماتش تو اینترنت هست بزن ببین چی هارو میتونع بگه  حتی تو بهداشت هم ویزیت میکنن.

اگر جواب کامنتتو ندادم یعنی نخوندم🙂
اشتباه میکنی . ببر یه ویزیت بشه انشالله که مشکلی نداره . ولیخدای نکرده اگر هم مشکلی باسه هر چه سریع ...

ماساژ و نوازش رو دوست داره

بازی ها رو یاد میگیره 

ولی من میفهمم فرق داره 

تا حالا نشده حتی نمادین چیزی دهن ما یا عروسک بزاره

اصلا عروسک دوست مداره

دستور پذیر نیست مولا بگم فلان چیز رو بده اصلا انجام نمیده