2777
2789
عنوان

علایم اتیسم

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 23 پست
ماساژ و نوازش رو دوست دارهبازی ها رو یاد میگیره ولی من میفهمم فرق داره تا حالا نشده حتی نمادین چیزی ...

ببین کلا بعضی بچه ها مدلشون سخته . دستور پذبری برا بچه ۲ ساله معنایی نداره . چون تو این سن کلمه نه رو یاد میگیرن و میخوان مستقل بشن مخالفت زیاد میکنن. الان تمرکز بذار رو گفتارش . ببر بهداشت اونجا خودشون ویزیت میکنن. انشالله چیزی تیست ولی خیال خودت راحت میشه.

اگر جواب کامنتتو ندادم یعنی نخوندم🙂
در کل نسب به همسناش عقبهقبلا رو پنجه راه میرفت الان نمیرهجاهای جدید محیط بسته اولش میترسه یکمعروسک ب ...

سلام عزیزم بچتون اگه تلوزیون و گوشی میبینه یا اهنگ میزارید براش از اونه.باید کامل قطع کنید هیچ صدا و تصویری بهش نرسه خوب میشه .تو گوگل سرچ کنید پادکست هایه خانم دکتر ولا موسوی و اونارو گوش کنید متوجه میشید .

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام عزیزم بچتون اگه تلوزیون و گوشی میبینه یا اهنگ میزارید براش از اونه.باید کامل قطع کنید هیچ صدا و ...

خیلی کم میدید موقع غذا خوردن گوشی میدید

که اونم دو ماهه حذف کردیم از رو توصیه های دکتر موسوی

کمی بهتر شده ولی اصلا رشد مناسب ذهنی و رفتاری نداره

دیگه موندیم بخدا چکار کنیم

خیلی کم میدید موقع غذا خوردن گوشی میدیدکه اونم دو ماهه حذف کردیم از رو توصیه های دکتر موسویکمی بهتر ...

فقط حذف اینا کافی نیست باید رابطتتونو خوب کنید منم خيلی تلاش میکنم .تلوزیون و گوشی واهنگ و اسباب بازی موزیکال باید کامل قطع باشه نه اینکه شما ببینید اونم بشنوه ها.اسباب بازی ها شو کم کنید یا اصلا کلا جمع کنید تا بیاد با شما .

فقط حذف اینا کافی نیست باید رابطتتونو خوب کنید منم خيلی تلاش میکنم .تلوزیون و گوشی واهنگ و اسباب باز ...

من و پدرش تمام سعیمون رو‌داریم میکنیم

بهتر شده تماس چشمی و واکنش ب اسمش

ولی تمام این شیرین کاری ها و تقلیدی که بچه ها تو این سن دارن رو اصلا نداره

حرف هم اصلا یک کلمه هدفمند هم نمیگه

اصلا تا حالا یکبار هم بای بای نکرده

حتی دست میزد قبلا اصلا نمیزنه

با ما پالی بازی و توپ بازی میکنه

قلقلک میده مارو

دستورات رو میفهمه ولی هرچی که مربوط به نیازش هست رو اجرا میکنه

مثلا بگی کنترل بیار اصلا نمیفهمه انگار

و ب طور وحشتناکی در ها رو باز و بسته میکنه روانیم کرده این حرکتش

فقط حذف اینا کافی نیست باید رابطتتونو خوب کنید منم خيلی تلاش میکنم .تلوزیون و گوشی واهنگ و اسباب باز ...

حتی من و همسرم تصمیم گرفتیم بچه ای روبه سرپرستی موقت بگیریم که مجبور شه باهاش دوسد بشه و تعامل کنه

بچه هایی که میشناسه رو دوس داره 

نمیدونم این چه مرضی هست به جونمون افتاده

من و پدرش تمام سعیمون رو‌داریم میکنیمبهتر شده تماس چشمی و واکنش ب اسمشولی تمام این شیرین کاری ها و ت ...

باید طاقت بیارید اگه بفهمه حرس شما درمیاد حتی بچه ی عادی هم باشه اینکارو میکنه باید حواسشو با یه چیز جدید پرت کنید .اینجور بچه ها خيلی محبت میخوان بیشتر بغلش کنید .بخندونیدش مسخره بازی دربیارید که بیشتر شمارو دوست داشته باشه.به مرور که سن بالا میره بهتر میشن.ببینید چی باعث عصبانیت و استرسش میشه .فقط باید مهربونی کنید بهش اصلا دعواش نکنید .کار سختیه البته میفهمم ولی صبوری کنید .

حتی من و همسرم تصمیم گرفتیم بچه ای روبه سرپرستی موقت بگیریم که مجبور شه باهاش دوسد بشه و تعامل کنهبچ ...

رابطه هایه خونوادگی رو که مهربونن بیشتر کنید ولی بیشتر از همه مادر موثر هست کار خونه رو ول کنید به حرف کوچولوتون باشید ببریدش پارک تو خونه استخر توپ بگیرید یا اب بازی بزارید بکنه با هم ظرف بشورید با هم توپ بازی کنید .پشت همو بگیرید او او چی چی کنید

اخه حرف هم نمیزنه دخترماحساس میکنم درکش پایینهتوی خانه بازی و پارک متوجه تفاوتش میشم ناراحت میشم

تلویزیون و گوشی و اهنگ رو قطع کن خوب میشه کامل قطع کن حتی واسه خودتونم که اون نشنوه و نبینه .پسرمنم اینجوری بود خوب شد .بهش چیزی به اجبار یاد نده اصلا خودش تلویزیون و گوشی قطع بشه هواسش میاد سمت شما شروع میکنه به یادگیری.اسباب بازی هم کم بزار براش موزیکال اصلا نده بهش .باهاش مهربون باش بکن نکن نداشته باشید بزارید شیطونی کنه .اگه کار بدی کرد فقط هواسشو پرت کنید دعواش نکنید بدتر میکنه.