2777
2789
عنوان

خواهر=/

| مشاهده متن کامل بحث + 3013 بازدید | 48 پست

ما دوتا خواهریم دوتا برادر خواهر غم خوار و مونس تنهایی هاته برادر هم کسی که میدونی پشت و پناهته یکی هست که همیشه مراقبه بلایی سرت نیاد و کسی چپ نگاهت نکنه علی رغم اینکه داداش دومی ام یک جور خیلی خاص دوست دارم بعد از پدر و مادرم از همه بیشتر دوسش دارم ولی خواهر یک چیز دیگه است ادم درد دلش بهتر می تونه باهاش درمیون بذاره

لطفا برای شفای تمام مریض ها یک حمد بخونید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتفاقا تک دختری عشقه. مخصوصا وقتی با مادرت صمیمی باشی و اختلاف سنیت کم باشه.

من همین شرایطو دارم 😞 ولی باز جای خواهرم خالیه 😢 من اجی میخوام

فقط 27 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

براش بیار😄

من فقط ی خواهر بزرگ ترازخودم دارم تازمانی ک مجرد بود تا دستو همو نمیگرفتیم خوابمون نمیبرد رو ی تخت ی نفره دوتایی میخوابیدیم الان ک اون ازدواج کرده بازم باهم خوبیم توفامیلیمون معروفیم هرکسی خواهر نداره لااقل دوتا دختر بیاره

لطفا لایک نکنید فقط ریپلای کنید 
من هم خواهر ندارم...سه تا خواهر شوهر دارم فکر میکردم خواهر دارشدم...اما اشتباه فکر میکردم نه تنها خو ...

وای دقیقا حالا منو گفتی منم سه تا خواهر شوهر دارم تو تمام جمع ها با همن منو قاطعی خودشون نمیکنن تازه دختراشون م ک هستن ک دیگه اصلا محل نمیدن  من خیلی بهشون حسودیم میشه 

منم مثل شما فکر میکردم 

آخ آخ منم یه دونه خواهرکوچیک دارم خیلی شیطونه😍😍😂

من خودمم خواهر کوچیکم 😎😎، البته بچه بودم به کم اذیت میکردم خواهرمو 😎 

ولی الان دیگه همراز و هم صحبت و سنگ صبور و یه جورایی مشاورش شدم😆😆😆

🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌸
من خودمم خواهر کوچیکم 😎😎، البته بچه بودم به کم اذیت میکردم خواهرمو 😎  ولی الان دیگه همراز و ...

من وسطیم خواهرم۱۴سال ازم کوچیکتره😐😂🤣اذیت کردناشم خوبه من عاشق بچه شیطونم😍😃

من فقط ی خواهر بزرگ ترازخودم دارم تازمانی ک مجرد بود تا دستو همو نمیگرفتیم خوابمون نمیبرد رو ی تخت ی ...

خدا برای هم نگهداردتون

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 
من هم خواهر ندارم...سه تا خواهر شوهر دارم فکر میکردم خواهر دارشدم...اما اشتباه فکر میکردم نه تنها خو ...

الهی

درک میکنم

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 

خواهر داشتن خوبه ولی به شرط اینکه خود خواهرتون هم خوب باشه وگرنه خواهر حسود و دو بهم زن و بد بین میخواین برای چی آخه

امروز با من حرف زد، خدا را میگویم . امیدی دردلم کاشت .همیشه امیدوار باشید خدا امیدواران را دوست دارد.