2777
2789
عنوان

خواهر=/

3006 بازدید | 48 پست

دنیای ما تک دخترا یه خورده بی روحه

همیشه فکر میکنم اگه یه خواهر داشتم پیش هم میخوابیدیم و باهم آتیش میسوزوندیم شیطنت میکردیم شبا هم از راز ها و آرزو های رنگا رنگ مون برای هم میگفتیم 

حتی به دعوا و بحث های دوتا خواهر هم حسودیم میشه چه برسه به بقیه رفتار هاشون

ولی حتما اگه دختر دار شم سعی میکنم یه خواهر براش بیارم تا تو جمع های دخترونه تنها نباشه:(

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 

😍😍😄

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من خودم خواهر ندارم. دخترم هم خواهر نداره😟😟😟

مهربان ترینم، همسرم، هنوز بعد از این همه سال با هم بودن، سرم که به شانه هایت می رسد و صدای قلبت را می شنوم، مگر دیگر غم جرأت دارد کنج دلم بماند. 
کار خوبی میکنی   خواهر یه چیز دیگه است  دختر منم خیلی دوست داره خواهر داشته باشه  

براش بیار😄

همه ی خواهرا مث هم نیستن من دوس داشتم ی خواهر داشتم تقریبا همسن خودم حالا ی سال بزرگتر یا کوچیکتر داداش دارم امابه هم نمیخوریم😕😕

اسم کاربریمو دیدی فکر بد کن😁😁بمن چه مگه من مسئول فکره تو ام😒😁😎 ***I have died everyday waiting for you... Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years... I'll love you for athousand more *** Tut elimden, beni çok sev, kimsey verme...Seveceksen, ömürlük sev, bir günlük sevme
ما چهار تا خواهریم تا مجرد بودیم تو خونه همش دعوا بود .ولی الان با هم خیلی خوبیم .

خدا حفظتون کنه