2777
2789

تو رو خدا دعا کن  انشالله پدرم و عمه هام و عموهام و بچهای عمه هام و عموهام و زنعموهام و زن داییام و شوهر سابقم و خانواده اش هر چقدر من و عزیزانم رو کتک زدن کتک بخورن و انشالله هر چقدر بهمون تهمت زدن بهشون تهمت بزنن و هر چقدر آبرومونو برد آبروشون همه جا بره و هر چقدر کوچیک و تحقیرمون کرد کوچیک و تحقیرشون کنن و انشالله هر چی ازمون گرفتن و هر بلایی سرمون آوردن سرشون پیش بیاد همین روزا خیلی زود😭 وانشالله دیگه هیچ وقت زور پدرم و عمه هام و عموهام و زنعموهام و بچهای عمه هام و عموهام و شوهر سابقم و خانواده اش به من و عزیزانم نرسه و اندازه سر سوزن نتونن آزارمون بدن و در حقمون هیچ ظلمی نتونن کنن😔😭🥹...

تو رو قرآن  دعا کن انشالله حتما همین روزا دانشکده دولتی دندان پزشکی شهرمون ارتودنسی قبل از جراحی فک کنم و امسال بیمارستان دولتی جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و دندونام و لثه هامو از دست ندم و نیاز به ایمپلنت و پیوند لثه پیدا نکنم  و پول ارتودنسی قبل از جراحی فک و جراحی فکمو خدا برام برسونه دعا کن 😭 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

سلام کد ندارم مضیف الکریمورودی صحن امام حسن میگم غذاهای ارزونه  

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

استاتر از خدام حرم بپرس ببین کدوم طرف میشه قیمت اش خیلی پایین 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

زینب 

برای امضام دعا کن

۲۰۰ هزار تومن تخفیف اولین سفارش غذا با اسنپ!
کد: P2CZK9RJM8H7VUI3
تا ۲۲ مهر
سفارش

میشه برای ازدواج خوب و به زودی ام دعا کنید🙏🌹🌹 برای عوض کردن خونمون و دور شدن از همسایه بد یه صلوات بفرستید (مستاجریم)🙏🏻🙏🏻

زینب برای امضام دعا کن۲۰۰ هزار تومن تخفیف اولین سفارش غذا با اسنپ!کد: P2CZK9RJM8H7VUI3تا ۲۲ مهرسفارش

فداتشم دعات کردم .ولی نتونستم استفاده کنم از کد برش دار اگر میتونی گلم

میشه برای ازدواجم یه صلوات بفرستید ممنونم
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز