2777
2789
عنوان

چرا معروفن

165 بازدید | 27 پست

خانوما یه سوال بپرسم . من خودم کاربر برفیسابق و اوپرا و لیلی آگان رو خیلی دوست دارم
ولی دلم میخواد بدونم معروفیتشون از کجا شروع شد مخصوصا اوپرا و لیلی آگان
اونایی که میخوان بگن چه تاثیری تو زندگیت داره و فلان لطفا جواب ندن مجبور نیستید جواب بدید

فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه :) خوشحال میشم اگه امضامو دیدی برای قبولی تو رشته و دانشگاه موردعلاقم یه صلوات برام بفرستی :) اگه فرستادی بهم بگو تا برات توحید بخونم دوست قشنگم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قدیمی سایت هستن سایت قبلا خلوت بود و  کاربرهای زود شناخته میشدن تاپیک های پر معنا زدن و راهنمایی کردن به مرور معروف شدن. مثلا کاربر اوپرا قبلا تاپیک های عالی میزدن. یه زمان سایت اینطوری بود هرکس به یه چیزی معروف بود مثلا یه هارلی کویین داشتیم سلطان تاپیک های طنز بود

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست
@لیلی_آگان‍ بیا بنم موئن چی 😂😂

وای تگ نکن خجالت میکشم لعنتی 😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه :) خوشحال میشم اگه امضامو دیدی برای قبولی تو رشته و دانشگاه موردعلاقم یه صلوات برام بفرستی :) اگه فرستادی بهم بگو تا برات توحید بخونم دوست قشنگم

کاربر لیلی اگان طفلک معروف نی

والا خیلی خوبه همه میشناسنش خودمم دوسش دارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام من خودم بهت میگممن برای این معروف شدم که همیشه آنلاین هستم تقریباو هر کجا بتونم کمک کنم نظر مید ...

ووووی سلاام . چقدر خوب چون نمیدونستم علتشو ولی کلا میدونم همه دوستت دارن ، خودمم حس خیلی خوبی بهت دارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قدیمی سایت هستن سایت قبلا خلوت بود و کاربرهای زود شناخته میشدن تاپیک های پر معنا زدن و راهنمایی کرد ...

چه بامزه من تازه عضو شدم چون برا همین نمیشناسم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

امکان نداره 😂😂

ایییش 😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ووووی سلاام . چقدر خوب چون نمیدونستم علتشو ولی کلا میدونم همه دوستت دارن ، خودمم حس خیلی خوبی بهت دا ...

شما لطف دارید عزیزم. خیلی کاربران بهم لطف دارن و این حس دو طرفه است ولی خیلی کاربران هم ازم بدشون میاد که خب این حس غالبا دو طرفه نیست. کلا معروف بودن توی این سایت مزایا نداره ولی معایب تا دلت بخواد داره

.

شما لطف دارید عزیزم. خیلی کاربران بهم لطف دارن و این حس دو طرفه است ولی خیلی کاربران هم ازم بدشون می ...

خیلی تاپیک های خوبی داشتید قبلا. مخصوصا اونجا که سفر می‌رفتید عکس میذاشتین چرا پاک کردین. کاربر های جدیدم می‌دیدن کیف میکردن😄

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست