خانوما یه سوال بپرسم . من خودم کاربر برفیسابق و اوپرا و لیلی آگان رو خیلی دوست دارم ولی دلم میخواد بدونم معروفیتشون از کجا شروع شد مخصوصا اوپرا و لیلی آگان اونایی که میخوان بگن چه تاثیری تو زندگیت داره و فلان لطفا جواب ندن مجبور نیستید جواب بدید
فقط 18 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر کنکورمه :) خوشحال میشم اگه امضامو دیدی برای قبولی تو رشته و دانشگاه موردعلاقم یه صلوات برام بفرستی :) اگه فرستادی بهم بگو تا برات توحید بخونم دوست قشنگم
تمام اون تاپیک ها گزارش خوردنتاپیک های سفر که همون لحظه گزارش میزدنچند تا تاپیک که وقتشون گذشته بود ...
ای وای من نمیدونستم اینطوریه. فکر کردم خودتون با توجه به حال هوای سایت پاک کردید. من همون موقع در لحظه میخوندم متاسفم واقعا
بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست
شما لطف دارید عزیزم. خیلی کاربران بهم لطف دارن و این حس دو طرفه است ولی خیلی کاربران هم ازم بدشون می ...
نه عزیزم اینطور فکر نکن همه به چشم خوب نگات میکنن ، اونایی هم که به قول خودت ازت بدشون میاد ، اکثرا از حسادته مهم اینه که غالبا دوستت دارن
1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر کنکورمه :) خوشحال میشم اگه امضامو دیدی برای قبولی تو رشته و دانشگاه موردعلاقم یه صلوات برام بفرستی :) اگه فرستادی بهم بگو تا برات توحید بخونم دوست قشنگم
تمام اون تاپیک ها گزارش خوردنتاپیک های سفر که همون لحظه گزارش میزدنچند تا تاپیک که وقتشون گذشته بود ...
وا خب چرا ! بعضیا چقدر از ته میسوزن واقعا
1
5
10
15
20
25
30
35
40