2777
2789
عنوان

چرا معروفن

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 27 پست
خیلی تاپیک های خوبی داشتید قبلا. مخصوصا اونجا که سفر می‌رفتید عکس میذاشتین چرا پاک کردین. کاربر های ...

تمام اون تاپیک ها گزارش خوردن

تاپیک های سفر که همون لحظه گزارش میزدن

چند تا تاپیک که وقتشون گذشته بود رو خودم پاک کردم ولی یهو از اسفند پارسال یه جمعی شروع کردن به گزارش زدن تاپیکام 

منم دیگه حاضر نیستم وقت بذارم محتوا بنویسم که گزارش بزنن

.

تمام اون تاپیک ها گزارش خوردنتاپیک های سفر که همون لحظه گزارش میزدنچند تا تاپیک که وقتشون گذشته بود ...

ای وای من نمی‌دونستم اینطوریه. فکر کردم خودتون با توجه به حال هوای سایت پاک کردید. من همون موقع در لحظه می‌خوندم  متاسفم واقعا ‌

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ای وای من نمی‌دونستم اینطوریه. فکر کردم خودتون با توجه به حال هوای سایت پاک کردید. من همون موقع در ل ...

نه عزیزم تاپیک های خوب مثل از اوپرا بپرس و سفر مالدیو و هند رو گزارش زدن

.

شما لطف دارید عزیزم. خیلی کاربران بهم لطف دارن و این حس دو طرفه است ولی خیلی کاربران هم ازم بدشون می ...

نه عزیزم اینطور فکر نکن همه به چشم خوب نگات میکنن ، اونایی هم که به قول خودت ازت بدشون میاد ، اکثرا از حسادته
مهم اینه که غالبا دوستت دارن

فقط 18 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه :) خوشحال میشم اگه امضامو دیدی برای قبولی تو رشته و دانشگاه موردعلاقم یه صلوات برام بفرستی :) اگه فرستادی بهم بگو تا برات توحید بخونم دوست قشنگم

تمام اون تاپیک ها گزارش خوردنتاپیک های سفر که همون لحظه گزارش میزدنچند تا تاپیک که وقتشون گذشته بود ...

وا خب چرا ! بعضیا چقدر از ته میسوزن واقعا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه :) خوشحال میشم اگه امضامو دیدی برای قبولی تو رشته و دانشگاه موردعلاقم یه صلوات برام بفرستی :) اگه فرستادی بهم بگو تا برات توحید بخونم دوست قشنگم

شما عزیزان سرمایه عاطفی منید

فداتشم گلم مرسی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اسی عزیزم منم خیلی دوست دارمفداتشم🌹💘😘

فداتشم عزیزدلم

1
5
10
15
20
25
30
35
40