2777
2789
عنوان

تک فرزندی خوبه یا بد

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 49 پست
واقعا ظلمه درحق اون بچه.بچه ای که خودش بخواد یعنی واقعا داره اپن‌کمبودو حس میکنه من خانوادم اصلا نزا ...

نه از نظر ورزشی و تفریحی بهش رسیدگی نمیشه دائم  تو خونه هست تا مدرسه میره و مجبور میکنن به درس خوندن همیشه میبینمش روی دست و پای این. و اون میوفته میگه مامانم راضی کنید 

نکند ما فقط بهتر تماشای جهان آمده ایم 

خب پس هنوز وقت دارن ولی یه چیز کاملا شخصیه که مادر پدر ببینن دیگه میخان یا نه .موضوعی نیست که به خاط ...

خانومه ۴۵ سالشه پریود هم منظم نمیشه میگه بچه ام هیچ مشکلی نداره به خدا خودشون نمیفهن این بچه عذاب میکشه من که دارم از دور میبینم میفهمم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه از نظر ورزشی و تفریحی بهش رسیدگی نمیشه دائم تو خونه هست تا مدرسه میره و مجبور میکنن به درس خوندن ...

خب معلومه بچه کمبود حس میکنه دورشو شلوغ کنن اون بچه دیگه اسم خواهر برادر نمیاره بهش محبت کنن براش زمان بزارن احساس تنهایی دیگه نمیکنه

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
خب معلومه بچه کمبود حس میکنه دورشو شلوغ کنن اون بچه دیگه اسم خواهر برادر نمیاره بهش محبت کنن براش زم ...

چی بگم رفنت آمد ها زیاد نیست ولی افسرده شده بنظرتون درست هست که تک فرزند بمونه؟

حالا ما بریم بگیم عصبی میشن دخترش امروز  از بازار برگشتنی ی جغجغه خرید گفت برای روزی که خدا به مخواره برادر بده

بچه ۱۳ ساله هلاک شد از گریه

به نظر من مشکل جای دیگس

هیچ پدرو مادری وظیفه ندارن خواهر با برادر بدن به بچه

اصلا در این سن خواهر با برادر خواستن معقول نیست

تواین سن بچه دوست نیاز داره بیشتر

به نظر من مشکل جای دیگسهیچ پدرو مادری وظیفه ندارن خواهر با برادر بدن به بچهاصلا در این سن خواهر با ب ...

نمیدونم والا  خیلی افسرده شده یعنی توی چه سنی باید خواهر بردار بیاریم برای بچه هامون که به این مشکل بر نخوریم

دختر خواهرشوهر منم بعد اینکه من دومی رو باردار شدم همین بود به گفته مادرش

خواهرشوهرم اینا خیلی پولدارن اینقدر بهش وعده وعید دادن و ساعت هوشمند و کلی چیزدیگه واسش خریدن ساکت شد ظاهرا

ولی به شدت افسرده اس با اینکه گوشی و چیزای گرون قیمت داره

غرق در نیل چه اندیشه کند باران را...
نمیدونم والا خیلی افسرده شده یعنی توی چه سنی باید خواهر بردار بیاریم برای بچه هامون که به این مشکل ...

زیر ۷ ۸ سال دیگه نهایت

آخه بعدش دیگه به درد هم نمیخورن و دو تا تک فرزند میشن 

دختر من اصلا به من چیزی نمیگفت که خواهر برادر میخوام.بعدش که باردار شدم گفت مامان هر سال موقع فوت کردن شمع تولدم از خدا خواهر برادر میخواسم

نمیدونم والا خیلی افسرده شده یعنی توی چه سنی باید خواهر بردار بیاریم برای بچه هامون که به این مشکل ...

به نظر من نهایتش ۸ سال دیگه آخرش ۱۰

اونم اگه خودمون بخواهیم

همین بچه فردا کوچکترین مسولیتی بهش بدیم‌صداش در میاد که به من چه

خواهر برادری فقط بازی نیست

یک‌عمر مسئولیت میاره

من چون زیر بار مسئولیت اجباری خانوادم له شدم برای بچم همچین موقعیتی ایجاد نکردم

خودش هم‌خیلی راضیه

زیر ۷ ۸ سال دیگه نهایتآخه بعدش دیگه به درد هم نمیخورن و دو تا تک فرزند میشن دختر من اصلا به من چیزی ...

😂 این هم همینجوریه هر لحضه به لحضه میگه گریه میکنه اونروز افتاد رو دست پای مامانش من مادر بزرگش گریه میکرد میگفت تروخدا منو از تک فرزندی در بیارید مامانشم میگفت. باش

به نظر من نهایتش ۸ سال دیگه آخرش ۱۰اونم اگه خودمون بخواهیمهمین بچه فردا کوچکترین مسولیتی بهش بدیم‌صد ...

خب من فکر میکنم اگر بچه بزرگ بشه کمک هم میکنه

😂 این هم همینجوریه هر لحضه به لحضه میگه گریه میکنه اونروز افتاد رو دست پای مامانش من مادر بزرگش گری ...

خواهرشوهر من میگفت اون روزی گفته یا برادر خواهر بیارید یا واسم سگ بخرید...ببین چقدر دلش میخواد

احتمالا خواهرشوهرم بهش گفته ببین همه مال و اموال ما به تو میرسه شریک نداری😅😅

تک فرزندم

تو رفاهم همه چیز برای منه زندگیم لاکچریه باحالی که ی خانواده متوسط هستیم از لحاظ مالی ولی من ماهی دو سه تا دست لباس میخرم به خودم میرسم هر غذایی دلم بخواد یا چیزای گرون گرونو میخرم

ولی بعضی وقتا هم حس تنهایی میکنی

دوس داری خواهر برادر داشتی ولی باز به زندگی خودت ک نگا میکنی میگی چقد خوبه ک تک فرزندم