2777
2789
عنوان

تک فرزندی خوبه یا بد

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 49 پست
همه شرایط رک دارن من میبینم ولی خانومه میگه من حوصله ندارم درد زایمان تحمل کنم و بچه شیر بدم سزارین ...

شیر دادن واقعا قسمت سخت ماجراس من شیر ندادم شیر خشک خوردن

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببین تک فرزندی به نظر والدین و بچه بستگی داره من خودم تک فرزندم من اصلا خواهر برادر نمیخواستمو اصلا ...

خیلی تو خونشون صحبت میشه 

دخترش ازش افسردگی میباره دایم من میبینم به مادرش میگه چرا من تک فرزندم؟ همش گریه میکنه از نظر مالی و روحی مشکلی ندارن 

نکند ما فقط بهتر تماشای جهان آمده ایم 

خواهر زاده من تک فرزند هست ،الان خودش باردار هست واصلا قصدش نیست بچش تک فرزند باشه،چون خیلی به خاطر ...

خیلی دلم میسوزه براش طفلی انقد گناه داره خی هم میترسه

همه شرایط رک دارن من میبینم ولی خانومه میگه من حوصله ندارم درد زایمان تحمل کنم و بچه شیر بدم سزارین ...

متاسفانه بارداری زایمان شیردهی و بزرگ کردنش یک مراحل خیلییی سخته اگه افسردگی داره که نمیتونه تحمل کنه

خدایا شکرت بابت هدیه ی زیبایی که بهم دادی   ۱۲٫۶٫۱۴۰۲ بی بی چکم مثبت شد
خیلی تو خونشون صحبت میشه دخترش ازش افسردگی میباره دایم من میبینم به مادرش میگه چرا من تک فرزندم؟ همش ...

چند سالشه دختره؟؟؟

الان یا ۱۲ یا ۱۳

دیگه فاصله سنیشون زیاده فایده نداره خواهر یا برادر

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

الان یا ۱۲ یا ۱۳

خب پس هنوز وقت دارن ولی یه چیز کاملا شخصیه که مادر پدر ببینن دیگه میخان یا نه .

موضوعی نیست که به خاطر بچه اول بچه دومو بدنیا بیارن

خیلی تو خونشون صحبت میشه دخترش ازش افسردگی میباره دایم من میبینم به مادرش میگه چرا من تک فرزندم؟ همش ...

واقعا ظلمه درحق اون بچه.بچه ای که خودش بخواد یعنی واقعا داره اپن‌کمبودو حس میکنه من خانوادم اصلا نزاشتن کمبودی حس کنم کارای ورزشیم با پدرم بود گشتنو خریدو کافه و استخر با مادرم اخر هفته ام‌ کلا به گشتن بود.واقعا راضی بودم از موقعیتم الانم همون رفتارو با پسرم داریم معلومه اصلا بچه کمبود حس نمیکنه بعضی خانوادها اما واقعا وقت نمیزارن برای بچه بعضیاام مثله مورد شما بچه واقعا خودش خواهر برادر میخواد بازم اینجا باید به حرف اون بچه‌گوش کنن

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
متاسفانه بارداری زایمان شیردهی و بزرگ کردنش یک مراحل خیلییی سخته اگه افسردگی داره که نمیتونه تحمل کن ...

دخترش افسرده شده از تک فرزندی پدر مادر مشکلی ندارن اصلا فقط میگن تک فرزند بهتر بهش رسیدگی میشه بارها دیدم به بچه گفتن برات میارم از آشپزخونه میگه به من  که دیگه بچه نمی‌خوام