2777
2789

بله بله عزیزان نباید قضاوت کنیم 

ولی هرچی فک میکنم نمیتونم ب نتیجه ای برسم که چرا ما ی تصمیمی ک با خودمونه میتونیم نگیریم میتونیم بچه دار نشیم و انجام میدیم بعد که بدنیا آوردیم بابت مسؤلیت ک خودمون برا خودمون ایجاد کردیم کتکش میزنیم؟؟؟بچه دار شدن یعنی تا آخرین لحظه عمر مسؤلیت حتی اگه اون بچه پیر ام بشه چون ما داریم ی انسان شکل میدیم ک میانگین ۷۰ سال قراره  زندگی کنه و هر آن چیزی ک قراره تجربه کنه همون چیزیه ک ما تا ۸ سالگی تو روانش تغذیه کردیم

خب اگه از لحاظ روانی تاب و توان نداریم اگه از لحاظ مالی تمکن نسبی نداریم اگه رابطه ی زناشویی مون اونقدر سیف و امن نیست دقیقا دلیل بچه دار شدنمون چی میتونه باشه

یسری خانوما میبینم چ اینجا چ خارج از سایت بچه دار شدن اما مدام در حال گله و شکایت و غر زدن

خب عزیز دلم با خودت و اون بچه نکن اینجوری اگه شوهرت همراه نیست ک بخواد نصف مسؤلیت بچه ک وظیفه اش هست و به عهده بگیره دقیقا چرا نه ماه بدن خودتو در معرض بالاترین خطرها و مشکلات قرار میدی خودتو در معرض عوارض زایمان قرار میدی ک همچین مردی و پدر کنی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کتک زدن واقعا مرحله بحرانیه واقعا باید جلوش گرفته بشه 

ولی میخوام خودمو مثال بزنم برات، تا قبل بچه، خودم صدای داد خودمو توعمرم نشنیده بودم. انقد خونسرد و آروم بودم تک بودم تو خانواده. ولی الان چی؟ یه دختر سه ساله دارم که روزی چند بار منو تا مرز جنون میکشونه حس میکنم دچار فروپاشی روانی شدم جدیدا با همسرمم رابطه‌مون داره بد میشه از دست این بچه. انقد که بد قلق غرغروعه همش جیغ و گریه اگه یه نه ساده بهش بگی. انقد شیطونه همچیو خراب میکنه کاش فقط دست زدن خالی بود. الان رفتم دیدم تمام گل هامو تیکه پاره کرده

و من از صب تا شب و گاهی نصق شب تمام روز و ماه و سال بدون کمک و حتی درک همسر دارم میگذرونم

و گاهی سرش داد میزنم و یه ثانیه بعد از عذاب وجدان دلم میخواد بمیرم

خداشاهده هیچکس نه تنها درک و کمکی نمیکنه بلکه سرکوفت هم میزنن

فک میکنی از قبل میدونستم قراره این ریختی بشم؟ 

یذره درک متقابل بد نیست. خودمون از کار بد مون آگاهیم فقط یه کمک کوچیک میخوایم یا یکم شنیده شدن

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡