2777
2789
عنوان

بخدا دیگ نمیکشم خیلی فشار رومه

84 بازدید | 9 پست

بچها خیلی خستم 

نمیدونم درک میکنید یا ن

مادرشوهرم مریضه ی هفتس اومده خوابیده خونه ی من !!

بعد اون مراقبت میخواد ک ب کارای شخصیش پدرشوهرم میرسه

تو ی کارای خونه ام همسرم و دوباره پدرشوهرم کمک میکنن مثلا صبحونه با پدر همسرم هست

ظرفای شامم گاها همسر میشورن میگن خسته میشی.

از سمتی خیللییی خستم راحت نیستم تو خونه فضای خونه سمییه

دیشب همسرم اومد دنبالم منو برد بیرون لباس اینا خرید تو راهم خیلی عذرخواهی و تشکر کرد و برام کادو خرید ک گزاشتم مامانش اینجا باشه

از طرفیم واقن اذیتی ندارن ب من

ولی خودم خستم خیلی بغض دارم کلافم با بغض دارم تایپ میکنم

چیکار کنم ن میتونم بگم برن بجز شوهرم بچه ندارن

ن میتونم بگم بمونن چون خودم نمیتونم دیگ کم اوردم

شما بگیر چیکارکنم

خواهرای مادرشم هرروز میان ب بهانه سر زدن میوه بیار چایی بیار 

خودمم پریود شدم دیشب شوهرم بیچاره تا صبح بیدار مونده کیسه ابگرم گزاشته و ماساژ داده و هی عذرخواههی کرده

ی راهکاری بگید از این کلافگی و خستگی درام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا از بودنش ناراحت نیستم از حس خودم ناراحتم ‌.میدونم مادرشه ولی واقعا خودم کلافم من میگم با حس خود ...

اول به خودت خق بده ،به ه حال روتین زندکیت بهم خورده

یه تفریح کوچیکم در نظر بگیر مثلا همین خرید رستوران تایم استراحت

حق داری خسته باشی ولی دختر خوب یک کم همین سایتو زیر و رو کن طرف خیلی وقت هست داره پرستاری و مهمونداری خانواده شوهرشو میکنه شوهره دو قورت و نیمش باقیه اون مادر همچین پسر قدر شناسی رو تربیت کرده که این طوری نازت رو میخره و بهت کپک میدن باور کن چنین مردایی کم هستن خیلی خدا رو شکر کن این مریضیا هم رد میشه میگذره اما تو برای بختت خوشحال باش 

حق داری خسته باشی ولی دختر خوب یک کم همین سایتو زیر و رو کن طرف خیلی وقت هست داره پرستاری و مهموندار ...

ببین آجی شوهرم همه چی تمومه 

یعنی ی استکان جابجا کنم واس خودمون صد بار تشکر میکنه

الانم جلو خونوادش هی میگ ممنونم خیلی لطف میکنی ب مادرم

یا مثلا نشستیم میگ هیجکس همچین همسری نداره خدا خیلی ب من توجه کرده اینا

ولی ب منم حق بده

پریود حال روحی بد فضای خونه سمی مریض هی غر غر میکنه ی حموم نمیتونم برم سر وقت نمیتونم پدمو عوض کنم بخاطر شرایط

ده روزه خونه پدرم‌نرفتم 

اینطوری میگم سختمه وگرنه مشکلی با بودنشون ندارم نظم زندگیم بهم خورده

و اینکه ی خودهرشوهر دارم یبار زنگ نزده بگه ممنون ک نگه میداری یا بیاد ب مادرش سر بزنه فقط خالهای همسرم میان اونام میشینن میگن وظیفشه نگهداره نری بمون خوب بشی