2777
2789

یخچال رنگ سیلور ظرفشویی سفید زشته؟ آخه من هرجا دیدم رنگاشون ست ولی من اینجوری دوست دارم

فقط 21 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اکانت مشترک ،من و خواهرم👩❤️👩

ست باشه که بهتره ولی خب اگر اونجوری دوست داری دیگه هرجور خودت دوست داری بگیر

فقط 32 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بالاخره ۲۸اذر۴۰۴ ساعت ۵:۲۰دقیقه صبح بیبی چکم مثبت شد😍خوش اومدی قلب مامان🤭😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه رنگ باشن خیلی بهتره

گاهی آدم تو جنگ با خودش باید اونقدر پیش بره که یه ویرونه بسازه از وجودش...اونوقت از دل اون ویرونه یه نوری، یه امیدی، یه جراتی جرقه میزنه... بس نیست این همه ناکامی؟این همه بدبختی...توی دنیایی که دو روز بیشتر نیست،منتظر چی هستیم؟کدوم معجزه؟کدوم خوشبحتی باد آورده؟🍀

درسته ک ست چشم نوازتره اما هرجور ک سلیقه آدم باشه بهتر و قشنگ تره ببین چجوره باشه کیف میکنی همونکارو کنه نطز بقیه رو ول کن ....

برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤

من لوازم قبلیم همه سیلور بودن الان جدید یخچال ساید و لباسشویی و ظرفشویی سفید خریدم فقط فریزر و ماکروفرم سیلوره که یه گوشه آشپزخونه است زیاد بد نیست ولی اونا که ست هستن خیلی شیکتره.