2777
2789

من رو تختیم بزرگه و نمیتونستم بشورم 

دادم خشکشویی تحویل گرفتیم 

ولی همش تو فکرم اینه ک اینو با پتوهای کی انداخته تو ماشین 

واقعا چندشم میشه از فکرش ک نکنه با پتوی نجس رفته باشه تو دستگاه؟

😪الان من اینو چجوری بندازم روم

منم هیچوقت ندادم بخاطر همین

مثلا ممکنه با پتو جیشی بچه کوچیک 

یا پتو رابطه‌ی زنوشوهر باشه

نجس بودنش صد درصد مهمه

بهداشتش هزار درصد

برا همین همیشع پیشم کثیفه💔

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینجوری بخوای فکر کنی از کلی چیزها باید چندشت بشه

پتو دیگه

دادی شستن

کلی شوینده خورده با. ها هم با دستگاه ابکشی شده

تلقین نکن

الان مثل گل تمیزه

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

اینجوری بخوای فکر کنی از کلی چیزها باید چندشت بشهپتو دیگهدادی شستنکلی شوینده خورده با. ها هم با دستگ ...

یعنی الان کثیفی نمونده داخلش؟میترسم کثیفی لای پشم شیشه هاش مونده باشه😭

عزیزم تو لباسشویی کلی ابکشی شده با دمای حداقل ۲۰ ۳۰ درجه کلی شسته شده اتو‌هم یه حرارتی بهش داده دیگه اون الان‌تمیز تمیزه بهش فک‌نکن یه شب بخوابی دیکه حساسیتت میره

ایشالا ک خیره

نه گلم اینطوری نیستش اون حداقل ۱ ساعت تو لباسشویی اب و شوینده و تاید و .... خورده اون الان از روزی خریدی تمیز تره 

ایشالا ک خیره

ببین اونا اول دونه دونه میتکونن که اشغال بینش نباشه کلی چک میکنن اگر مورد دار باشه و بفهمن تماس میگیرن میگن همچین موردی رو نمیتونیم با بقیه بشوریم تک بشوریم هزینش انقدر میشه بعد هم میندازن یبار و کاها دوبار( بار دوم با تایم‌کمتر و نرم کننده) میشورن خشک که میشه میخوان تحویل بدن یه حرارتی با اتو میدن بهش اون تمیزه تمیزه

ایشالا ک خیره

وای این فکرا چیه.میدونی چند دور شسته میشه با چقدر آب

بعد اکثرا میگن نجس شده که جدا بندازن

من خودم نجس بود گفتم جدا بندازین 

هر وقت میدی بیرون بگو جدا بندازه شما که حساسی

چه فکرا میکنی خب بر فرض اون پتو کثیف یا نجسی هم که توی دستگاه با مال شما انداختن هم تمیز شده دیگه

نصف بیشتر کاربرای اینجا وسواس دارن ......

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

معلومه که تمیزه 

کلی شوینده

با دمای بالای ماشین

کلی ابکشی

بعد اتو کشی

داری وسواس الکی به خرج میدی مثل گل تمیزه بنداز روت کیفشم ببر

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹