2821
2789
عنوان

پلیس فتا

1271 بازدید | 37 پست

کسی بوده به پلیس فتا از طریق سایت شکایت کرده باشه و جواب گرفته باشه؟

‏برای اینکه کمتر آسیب ببینیدفاصله‌ها را رعایت کنید چه در رانندگی و چه در زنـدگی   

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره من

خدا مارو برای هم نمیخواست ؛ فقط میخواست همو فهمیده باشیم !!! بدونیم نیمه ی ما مال ما نیست ؛ فقط خواست نیمه مون رو دیده باشیم !!!!  تموم لحظه های این تب تلخ ؛ خدا از حسرت ما با خبر بود !!!  خودش مارو برای هم نمیخواست ؛ خودت دیدی دعامون بی اثر بود 
چی شده ؟؟؟

از یه کانال تل گرامی خرید کردم پولشو واریز کردم ولی دیگ جواب پیامامو نمیده اصلا نمیخونه میخوام شکایت کنم ازش

‏برای اینکه کمتر آسیب ببینیدفاصله‌ها را رعایت کنید چه در رانندگی و چه در زنـدگی   
جدی میگی یا شوخی ؟

جدی میگم ولی بعد۵_۶ ماه جواب دادن 

خدا مارو برای هم نمیخواست ؛ فقط میخواست همو فهمیده باشیم !!! بدونیم نیمه ی ما مال ما نیست ؛ فقط خواست نیمه مون رو دیده باشیم !!!!  تموم لحظه های این تب تلخ ؛ خدا از حسرت ما با خبر بود !!!  خودش مارو برای هم نمیخواست ؛ خودت دیدی دعامون بی اثر بود 
از یه کانال تل گرامی خرید کردم پولشو واریز کردم ولی دیگ جواب پیامامو نمیده اصلا نمیخونه میخوام شکایت ...

برو یه پیگیری بکن ولی این جز دسیدگی هاشون نیست فکر کنم!کارتتو یا گوشیتو هک نکردن که ! اخه دختر خوب چرا ندیده و نشناخته پول ریختی! اکثر اون کانالی که واقعا فروشنده موقع تحویل پول میگیرن 

از طريق سايت پليس فتا فقط ميتونين مشكلتون رو توي قسمت گزارش مردمي عنوان كنين يك ايميل يا شماره تلفن ...

همین کارو کردم بعد۶_۵ماه جواب داد

حتما شکایت کن بالاخره اسم شماره کارتشون ک داری شاید گیرشون بندازن این مفت خورا نباید بی خیالشون شد

ذهن انسان متعصب مانند مردمک چشم میماند هر چقدر که نور بیشتری به آن بتابد تنگ تر و بسته تر میشود.

اووه مشکلت حل شد؟

رسیدگی میکنن

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 9 ساعت پیش
2791
2779
2792