2777
2789
عنوان

پلیس فتا

| مشاهده متن کامل بحث + 1264 بازدید | 37 پست
حتما شکایت کن بالاخره اسم شماره کارتشون ک داری شاید گیرشون بندازن این مفت خورا نباید بی خیالشون شد

اره دارم نمیدونم میشه از طریق کارتش شکایت کنم یانه

‏برای اینکه کمتر آسیب ببینیدفاصله‌ها را رعایت کنید چه در رانندگی و چه در زنـدگی   
برو یه پیگیری بکن ولی این جز دسیدگی هاشون نیست فکر کنم!کارتتو یا گوشیتو هک نکردن که ! اخه دختر خوب چ ...

من همیشه از نت خرید میکنم این بار اوله ک ازم خوردن نمیدونستم اینطوری میشه ...نه هک نکردن فقط پولمو خوردن😑😑

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من همیشه از نت خرید میکنم این بار اوله ک ازم خوردن نمیدونستم اینطوری میشه ...نه هک نکردن فقط پولمو خ ...

یه بحثی که هست اینه که این فروشنده میتوه ادعا کنه شما بدهی داشتین و پول واریز کردین! اثبات این هم مهمه البته اگه چندبار ازشون شکایت شده باشه کار راحتره به هر حال شکایت کن 

یه بحثی که هست اینه که این فروشنده میتوه ادعا کنه شما بدهی داشتین و پول واریز کردین! اثبات این هم مه ...

خب چتش هست دیگ ..از خودم ک در نمیارم براشون 

از یه کانال تل گرامی خرید کردم پولشو واریز کردم ولی دیگ جواب پیامامو نمیده اصلا نمیخونه میخوام شکایت ...

مبلغ چقد بوده

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔
زير ٥٠٠تومن  رسيدگي نميكنن متاسفانه

وا😐😐عجب راهی باز میکنن واسه کلاهبردارا ..

وا😐😐عجب راهی باز میکنن واسه کلاهبردارا ..

آره والا

خواهر زاده منم شب عيدي ٢٠٠خرده اي پول داد واسه مانتو ولي نيورد واسش هيچ پيامم كه ميده سين ميكنه جواب نميده😂

به پليس فتا اطلاع داد گفتن مبلغي نيس كه بخيال شو😒😒

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔

زنگ زدم گفت انقدر مراتب داره باید حضوری بیای تا پیگیری کنیم و فلان

منم بی خیال شدم

واقعیت کارب از پیش نمیبرن

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری